reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dzisiaj tak podczas drogi do pracy rozmawiałam z moim na temat imion i zgodnie podobają nam się 3 imiona, dwa dla dziewczynki i jedno dla chłopca : Kaya bądź Kaja, Marianna (Marysia) i Julian. :D A mieliśmy problem z żeńskimi imionami i mamy. :D
Ooo moja corka to Kaja <3 najpiekniejsze imie pod słońcem hehe :)

reklama
Kurde, zebym ja poczuła jakieś objawy to bym tez testowała za kilka dni... ale chyba znowu niepotrzebnie się nakręcam:eek: :no: myśle pozytywnie zle i nie ma ciąży, myśle negatywnie to samo:sad: ze to wszystko jest takie na przekór:( chcąc nie chcąc i tsk się myśli :hmm:

A mam jeszcze takie pytanie. Nie wiem czy staranka sie udaly ale chyba będę potrzebować RTG kregoslupa. Podejrzewam rwe kulszowa mam idealnie pasujace objawy i obstawiam ze mi da skierowanie na przeswietlenie odcinka lędźwiowego. Powinnam uprzedzić ze mozliwa jest ciaza?
No wiesz niby teraz sa te urzadzenie lepsze i nie pronieniują tak jak te stare,ale ja bym powiedziala dla bezpieczenstwa to wtwdy dadza Ci taki płaszczyk ktorym się przykryjesz od pasa w dół☺

@ForgetMeeNot Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Przede wszystkim dużo zdrówka! No i spełnienia wszystkich marzeń zwłaszcza tych ciążowo-dzieciowych:)
Jak dzisiejszy test??!!! Zaciskam kciuki tak mocno aż kostki bieleją!  mam nadzieję, że będziesz miała prezent:)

@ForgetMeeNot Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Przede wszystkim dużo zdrówka! No i spełnienia wszystkich marzeń zwłaszcza tych ciążowo-dzieciowych[emoji4]
Jak dzisiejszy test??!!! Zaciskam kciuki tak mocno aż kostki bieleją!  mam nadzieję, że będziesz miała prezent:)

Dziękuje Kochana za pamięć [emoji846][emoji846][emoji7][emoji7]
A u mnie dzisiaj tak, w 9dpo
IMG_2951.JPG

Idę jutro na betę bo na 3 różnych testach to ja nigdy tak wyraźnego cienia od razu praktycznie nie widziałam. Wczoraj chyba tylko ja go widziałam

Załączniki

• IMG_2951.JPG
    IMG_2951.JPG
    212,2 KB · Wyświetleń: 510
Dziękuje Kochana za pamięć [emoji846][emoji846][emoji7][emoji7]
A u mnie dzisiaj tak, w 9dpo
Zobacz załącznik 862333

Idę jutro na betę bo na 3 różnych testach to ja nigdy tak wyraźnego cienia od razu praktycznie nie widziałam. Wczoraj chyba tylko ja go widziałam

Przyznaję, że na wczorajszym teście nie mogłam się dopatrzeć tej kreski ale dzisiaj już nie ma wątpliwości :) gratulacje!!

@ForgetMeeNot Aaaaa!!!!! Suuuuuuper!!! Ale się cieszę!!!!!
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Szczerze to jestem w szoku i dopóki nie zobaczę wyniku z krwi to nie uwierzę, tym bardziej, że już widziałam w ubiegłym miesiącu II kreski, ale nie od razu i nie na dwóch testach...
i jeśli to nie jest prawda to jestem przeszczęśliwa :D:D:D i boję się, że te testy znowu mnie oszukują

Przyznaję, że na wczorajszym teście nie mogłam się dopatrzeć tej kreski ale dzisiaj już nie ma wątpliwości :) gratulacje!!
bo to był naprawdę cień cienia i aparat tego nie był w stanie wychwycić....
Dziękuję :) ale uwierzę dopiero jak jutro odbiorę wynik bety :) boję się, że to pomyłka

reklama
Do góry