@8Ania8 tak jestem pewna, że to jod. Zrobiłam badania, następnego dnia po badaniach wzięłam pierwszą tabletke jodidu i potem po 4 tyg zrobiłam te same badania w tym samym laboratorium. Nie bralam żadnych probiotyków ani innych rzeczy, które miałyby na to wpływ. Ja gdybym się nie starała o maleństwo to nie brała bym euthyroxu, ale jak już urodze wszystkie dzieci, które chcę urodzić
to wtedy odstawię i zobaczę co się będzie działo, ale to pewnie za 100lat będzie
a tak poza tym to fakt mam mądrego lekarza
i do tego jest miły i przystojny
i
@ForgetMeeNot to potwierdzi
@nata$za88 ja robiłam i też miałam wynik ponad 4 i lekarz powiedział, że to bardzo dobry wynik i ze ważne żeby był przynajmniej powyżej 1. Także nie masz się raczej czym martwić, rezerwa jest
@Magda 2791 ja odkąd biorę cyclodynon regularnie to wytrzymuje bez tabletek na luzie, a zdarzało mi się tracić przytomność jak byłam młodsza, takie potrafiłam mieć skurcze. Z wiekiem się nauczyłam z tym żyć, ale zawsze pierwszego i drugiego dnia bralam po ok 10 ibupromów żeby funkcjonować, a 2 ostatnie okresy nie wzięłam nawet 1 tabletki co dla mnie jest jakimś cudem
@Mami_ami współczuję i ściskam mocno nie cierpię takich sytuacji....