Fanka Kadry
Fanka BB :)
Fleur kochana właśnie zastanawialam się co u Ciebie Masz super luźne podejście do sprawy i prawidlowo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej hej ) z mężem na pewno będzie wszystko super, faceci są jakimś cudem zawsze na wygranej pozycji chociaż przyznam że też miałam stresa jak męża posłałam... A jak Ty się czułaś na stymulacji? Jakieś bóle jajników czy podbrzusza odczuwałaś?Hej! Witam się w 4 dc, tak sobie odpoczywam od staraniowego szaleństwa i dobrze mi z tym. Nie powiem, że nic nie myślę, bo zastanawiam się czy będzie owu na takim naturalnym cyklu... I z jednej strony mi szkoda, a z drugiej cieszę się, że nie muszę brać tych wszystkich prochow. Mąż po tej owu, która będzie w pod koniec przyszłego tygodnia idzie na badania, także jakoś po połowie czerwca będzie wiadomo co tam z jego armią mam nadzieję, że ok i jak tak będzie to od kolejnego cyklu wracam do stymulacji i może akurat się uda na sierpniowa rocznicę slubu
@Sliim przykro mi, że się nie udało, ale znowu idziemy prawie łeb w łeb z nowym cyklem
Gratuluję @dombro26, fajnie że udało się tzw do trzech razy sztuka
Czekam też na jutrzejszy test @ForgetMeeNot no i na dzidzie na dzień dziecka u @Migdalove Ktos jeszcze testuje na dniach?
Powiem Ci, ze ja cos tam chyba widze.. powtarzasz jutro?No ja dzisiaj zareagowałam, 8dpo ale tak na luzie podchodzę do wyniki bo uznaje za negatyw ale kurcze wydaje mi się, ze halucynacji nie mam i delikatny cień cienia jast, aż sama jestem zaskoczona. Chciaz już mnie dwa razy test oszukał wiec poki nie zobaczę na więcej niż jednym teście wyraźnych kresek nie uwierzę Zobacz załącznik 861994
Chociaż na tym zdjęciu to nic nie widać
Powiem Ci, ze ja cos tam chyba widze.. powtarzasz jutro?
Wyglada jak moj =DNo ja dzisiaj zareagowałam, 8dpo ale tak na luzie podchodzę do wyniki bo uznaje za negatyw ale kurcze wydaje mi się, ze halucynacji nie mam i delikatny cień cienia jast, aż sama jestem zaskoczona. Chciaz już mnie dwa razy test oszukał wiec poki nie zobaczę na więcej niż jednym teście wyraźnych kresek nie uwierzę Zobacz załącznik 861994
Chociaż na tym zdjęciu to nic nie widać
Wyglada jak moj =D
Oby Twoj sie zarozowil jutro
Hej! Witam się w 4 dc, tak sobie odpoczywam od staraniowego szaleństwa i dobrze mi z tym. Nie powiem, że nic nie myślę, bo zastanawiam się czy będzie owu na takim naturalnym cyklu... I z jednej strony mi szkoda, a z drugiej cieszę się, że nie muszę brać tych wszystkich prochow. Mąż po tej owu, która będzie w pod koniec przyszłego tygodnia idzie na badania, także jakoś po połowie czerwca będzie wiadomo co tam z jego armią mam nadzieję, że ok i jak tak będzie to od kolejnego cyklu wracam do stymulacji i może akurat się uda na sierpniowa rocznicę slubu
@Sliim przykro mi, że się nie udało, ale znowu idziemy prawie łeb w łeb z nowym cyklem
Gratuluję @dombro26, fajnie że udało się tzw do trzech razy sztuka
Czekam też na jutrzejszy test @ForgetMeeNot no i na dzidzie na dzień dziecka u @Migdalove Ktos jeszcze testuje na dniach?