reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Hej! Witam się w 4 dc, tak sobie odpoczywam od staraniowego szaleństwa i dobrze mi z tym. Nie powiem, że nic nie myślę, bo zastanawiam się czy będzie owu na takim naturalnym cyklu... I z jednej strony mi szkoda, a z drugiej cieszę się, że nie muszę brać tych wszystkich prochow. Mąż po tej owu, która będzie w pod koniec przyszłego tygodnia idzie na badania, także jakoś po połowie czerwca będzie wiadomo co tam z jego armią;) mam nadzieję, że ok i jak tak będzie to od kolejnego cyklu wracam do stymulacji i może akurat się uda na sierpniowa rocznicę slubu;)
@Sliim przykro mi, że się nie udało, ale znowu idziemy prawie łeb w łeb z nowym cyklem;)
Gratuluję @dombro26, fajnie że udało się tzw do trzech razy sztuka:)
Czekam też na jutrzejszy test @ForgetMeeNot no i na dzidzie na dzień dziecka u @Migdalove :)Ktos jeszcze testuje na dniach?

reklama
Hej! Witam się w 4 dc, tak sobie odpoczywam od staraniowego szaleństwa i dobrze mi z tym. Nie powiem, że nic nie myślę, bo zastanawiam się czy będzie owu na takim naturalnym cyklu... I z jednej strony mi szkoda, a z drugiej cieszę się, że nie muszę brać tych wszystkich prochow. Mąż po tej owu, która będzie w pod koniec przyszłego tygodnia idzie na badania, także jakoś po połowie czerwca będzie wiadomo co tam z jego armią;) mam nadzieję, że ok i jak tak będzie to od kolejnego cyklu wracam do stymulacji i może akurat się uda na sierpniowa rocznicę slubu;)
@Sliim przykro mi, że się nie udało, ale znowu idziemy prawie łeb w łeb z nowym cyklem;)
Gratuluję @dombro26, fajnie że udało się tzw do trzech razy sztuka:)
Czekam też na jutrzejszy test @ForgetMeeNot no i na dzidzie na dzień dziecka u @Migdalove :)Ktos jeszcze testuje na dniach?
Ja dzis 26dc to pewnie tez niedługo bede testować.

Do góry