reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Hej dziewczyny.
Mam trochę krępujace pytanie chodzi o hemoroidy w ciazy ?
Parę dni temu poczulam coś dziwnego w odbicie taka kulkę a raczej guzek mały.. przed wczoraj było ogromny ale znikło to... co jakiś czas czyje takie małe coś do tego strasznie kuje mnie pod samymi piersiami i czasem w podbrzuszu poboli i gesty biały sluz mam co to może być mam się martwić
Mi wyszed heoroid, w 7miesiacu ciazy przy prze u owadzce, za duzo dzwignellam... potem dwa tygodnie walczylam z, zapaleniem... mam go do dzis, raz jest raz siew chowa.. zalwzyNo ile aie nadzwigam, ile wypije, pij duzo to poprawia krążenie. Idz do gina, powinien dac Ci cyclo3... to jest bez recepty, ale lepiej zeby lekarz uatalil dawke

Ale dzisiaj się nakręciłam! Patrzę w lustro a na piersiach mam mega niebieską siatkę żył. [emoji33] Narzeczony mówi, że dzisiaj koniecznie kupię ten test i mam go robić jak najszybciej. [emoji23] Ale chyba wstrzymam się do rana.

Mnie tak 7dpo zaczęło boleć podbrzusze, do trego cycki- było to na tyle dziwne, ze te bole zawsze mialam gdzies 2 dni przed @, nigdy wczesniej tak szybko. Noo i najlepsze-niby zapalenie pecherza ;) ogromne parcie na pecherz...
Tym pecherzem tez tak mialam.piersi mnie prawie nie bolaly i mialam 3-4dpo mnustwo bialego sluzu innego niz zwykle.pierwszy test pozytywny 9 dpo a od kilku dni juz drugi trymestr.czas szybko leci.

Ale dzisiaj się nakręciłam! Patrzę w lustro a na piersiach mam mega niebieską siatkę żył. [emoji33] Narzeczony mówi, że dzisiaj koniecznie kupię ten test i mam go robić jak najszybciej. [emoji23] Ale chyba wstrzymam się do rana.
Hmm, dobrze ze suknia ma możliwośc poszerzenia :D :D daj znac jak zatestujesz

Jak masz takie wyraźne objawy to testuj dzisiaj!!! Już się wszystkie nie możemy doczekać jakichś pozytywnych wieści w końcu [emoji23]

reklama
Do góry