reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziewczyny robiace testu owu: Czy jak zaczne np robic testy o 12 to kolejnego dnia tez musze o 12? O jakich wy porach robicie?

Tak mniej więcej, by wyszło około doby, jeśli testujesz raz dziennie. Ja wczoraj testowałam o 17.00 a dziś będę testować gdzieś 14-15.
Niestety wczoraj nie popracowaliśmy, bo męża ząb mocno bolał. A wczoraj ten pozytyw był z zaskoczenia. Dziś 10dc, normalnie zaczynałyby się dni płodne ale tym razem już chyba ostatnia szansa dzisiaj... :/

Tak mniej więcej, by wyszło około doby, jeśli testujesz raz dziennie. Ja wczoraj testowałam o 17.00 a dziś będę testować gdzieś 14-15.
Niestety wczoraj nie popracowaliśmy, bo męża ząb mocno bolał. A wczoraj ten pozytyw był z zaskoczenia. Dziś 10dc, normalnie zaczynałyby się dni płodne ale tym razem już chyba ostatnia szansa dzisiaj... :/
Wysylam mezula do detysty wraca i niech dziala =D

Właśnie zrobiłam test. Biel bije po oczach. ;)
IMG_20180529_125836.jpg

Załączniki

• IMG_20180529_125836.jpg
    IMG_20180529_125836.jpg
    78,9 KB · Wyświetleń: 395
No to nawet pocieszające w mojej sytuacji. =P

Witam sie środowo! Bola cycli, boli gardlo i generalnie dziś slabo sie czuję... jakies mega oslabienie, termometr pokazuje mi 33,7stopnia, chyba umieram, nawet baterie w nim zmieniłam .. ma sa kra.. ale fart, jeszcze sobie pochudne. =)
Ale ja przed okresem te np. 7 dni tez mam dużo takiego wodnistego zawsze, a już te 2 dni przed @ sucho

Migdalove bo bardzo wcześnie jest jeszcze [emoji846]
Ja sobie powiedziałam test robię dopiero jak spóźni mi sue @, bo wcześniej nie ma sensu. Tyle ile ja się napaliłam i zrobiłam masakra, a później wielkie rozczarowanie:errr: dlatego teraz bede czekac zawsze aż mi się spóźni :rolleyes: ( o ile w ogóle ) :wściekła/y:

reklama
Do góry