reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
A mam jeszcze takie pytanie. Nie wiem czy staranka sie udaly ale chyba będę potrzebować RTG kregoslupa. Podejrzewam rwe kulszowa mam idealnie pasujace objawy i obstawiam ze mi da skierowanie na przeswietlenie odcinka lędźwiowego. Powinnam uprzedzić ze mozliwa jest ciaza?

Cześć Dziewczyny :)
Ja nadal nie mogę zajść w ciążę, zrobiłam badanie prolaktyny, progesteronu i testosteronu w 22 dniu cyklu i mam takie wyniki:
prolaktyna 10,04 norma do 19,40
progesteron 8,99 norma do 15,90
testosteron 0,91 norma do 1,97
Tsh 2,2717 norma do 4,9400
Ginekolog twierdzi, że wszystko ok. Mnie nie podoba się ta prolaktyna nie za wysoka? Co o tym sądzicie?
Prolaktyna jest ok. TSH dibrziec do 2 przy staraniach

hej wczoraj bylam u lekarza jest to 5 tc a dokładnie 4tygodnie i 4 dni niestety jeszcze nic nie widać mam przyjść za 2 tygodnie czyli 11.06 mam nadzieje ze wtedy już cos zobaczę a jak było u was kiedy widzialyscie już fasolke??

reklama
Z tego co wiem w ciąży jest go mega dużo:szok:
No to nawet pocieszające w mojej sytuacji. =P

Witam sie środowo! Bola cycli, boli gardlo i generalnie dziś slabo sie czuję... jakies mega oslabienie, termometr pokazuje mi 33,7stopnia, chyba umieram, nawet baterie w nim zmieniłam .. ma sa kra.. ale fart, jeszcze sobie pochudne. =)

Do góry