Jotka_
Fanka BB :)
a tam meczyc, spontany najlepsE =) lubie takie w srodku nocy, albo nad ranemNa 6 do pracy ale myślę czy męczyć meza serduszkowaniem haha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a tam meczyc, spontany najlepsE =) lubie takie w srodku nocy, albo nad ranemNa 6 do pracy ale myślę czy męczyć meza serduszkowaniem haha
Na 6 do pracy ale myślę czy męczyć meza serduszkowaniem haha
Ja właśnie myślę, że przez spontan na spiocha będzie u mnie pozytywny test. [emoji23]a tam meczyc, spontany najlepsE =) lubie takie w srodku nocy, albo nad ranem
Z tego co wiem w ciąży jest go mega dużoA to jak ciaza to mokro??
Prolaktyna jest ok. TSH dibrziec do 2 przy staraniachCześć Dziewczyny
Ja nadal nie mogę zajść w ciążę, zrobiłam badanie prolaktyny, progesteronu i testosteronu w 22 dniu cyklu i mam takie wyniki:
prolaktyna 10,04 norma do 19,40
progesteron 8,99 norma do 15,90
testosteron 0,91 norma do 1,97
Tsh 2,2717 norma do 4,9400
Ginekolog twierdzi, że wszystko ok. Mnie nie podoba się ta prolaktyna nie za wysoka? Co o tym sądzicie?
Albo za kilka godzin mi test pokazał się pozytywny przed południem a późnym wieczorem miałam owuWygląda na to, że jutro owu, do36 godzin od pozytywnego testu. Zrób jeszcze jeden jutro i jak kreska będzie bledsza to owu jutro jak nic.
Działajcie
Ja w 6tc już serduszko widziałamhej wczoraj bylam u lekarza jest to 5 tc a dokładnie 4tygodnie i 4 dni niestety jeszcze nic nie widać mam przyjść za 2 tygodnie czyli 11.06 mam nadzieje ze wtedy już cos zobaczę a jak było u was kiedy widzialyscie już fasolke??
No to nawet pocieszające w mojej sytuacji. =PZ tego co wiem w ciąży jest go mega dużo