reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
no ja wlasnie zazwyczaj mam takie wodniste upławy az do małpiszona, a teraz mam sucho jak pieprz.. :( mówie aż mi przeszkadza to..

Co do testowania dla swiętego spokoju zatestuje sobie w okolicach 10/11 dc i jak nic nie pokaze to bede czekała nba @. w ciązy z synkiem, w dzień spodziewanej test nic nie pokazal, dopiero tydzien pozniej bladziutka kreseczke.
Dlatego ja dopiero bede testować jak małpiszon się nie pojawi te 3,4 dni

reklama
W ciazy nie mozna robic rtg, najpierw bedziesz musiala sie upewnic ze nie zaszlas i dopiero zrobic :)U mnie 6+0 bylo widac tylko pecherzyk, a 6+2 juz zarodek z serduszkiem, ale.poniewaz wtedy mial 5 mm to podejrzewam ze byl juz wcześniej tylko sie schowal.
Polecam zeby pójść jak bedzie pelne 6 tyg. Jak pojdziesz wcześniej i nie bedzie serduszka to sie zestresujesz. Chyba ze chcesz wykluczyc pozamaciczna, no to wcześniej
Masakra taki stres najgorszy, jak powiedzą ze nic nie widać...:oops: a później czekac jeszcze 2 tyg. w niepewności czy wszystko się dobrze rozwinie czy będzie ok :nerd:

Mi chyba 9 dpo wyszedl pink czuly :) trzymamy kciukiA kiedy masz termin nastepnej @?
U mnie to jeszcze 2 tygodnie, powinnam dostać jakos na początku czerwca 2-3, teraz różnie bo cykle 26,27,28 zdarza się i 29 dniowe. Raz miałam 30dn wtedy już myslakam ze ciąża, ale niestety się rozczarowałam. Stres robi swoje

Czy to iż od styczniowego okresu nie bolaly mnie cycki, a teraz znowu bolą, co mnie przeraza bo tylko 3miesiace sie cieszylam zyciem bez bólu, ma znaczenie??? =P

Albo sobie wkrecan ten cholerny ból.
@Jotka_Szczotka mysle, ze może mieć :-p chociaz co kobieta to inne objawy. Nie chce zniechęcać, broń Boże, ale mam koleżanki, które w ciąży nie miały żadnych objawów, ani bólu brzucha ani piersi- każda przechodzi na swój sposób. Ja np. jeden cykl miałam tak ze strasznie bolały mnie same sutki, wręcz piekły gdzie nigdy to mi się nie zdarzało, No ale i tak to nie było to :baffled:

reklama
Do góry