IrenaX
Fanka BB :)
Mi już dzisiaj pokazuje ta druga testowa kreseczkę jaśniejszaAlbo za kilka godzin mi test pokazał się pozytywny przed południem a późnym wieczorem miałam owu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi już dzisiaj pokazuje ta druga testowa kreseczkę jaśniejszaAlbo za kilka godzin mi test pokazał się pozytywny przed południem a późnym wieczorem miałam owu
W ciazy nie mozna robic rtg, najpierw bedziesz musiala sie upewnic ze nie zaszlas i dopiero zrobicA mam jeszcze takie pytanie. Nie wiem czy staranka sie udaly ale chyba będę potrzebować RTG kregoslupa. Podejrzewam rwe kulszowa mam idealnie pasujace objawy i obstawiam ze mi da skierowanie na przeswietlenie odcinka lędźwiowego. Powinnam uprzedzić ze mozliwa jest ciaza?
U mnie 6+0 bylo widac tylko pecherzyk, a 6+2 juz zarodek z serduszkiem, ale.poniewaz wtedy mial 5 mm to podejrzewam ze byl juz wcześniej tylko sie schowal.hej wczoraj bylam u lekarza jest to 5 tc a dokładnie 4tygodnie i 4 dni niestety jeszcze nic nie widać mam przyjść za 2 tygodnie czyli 11.06 mam nadzieje ze wtedy już cos zobaczę a jak było u was kiedy widzialyscie już fasolke??
Zadna mnie nie poprawila ze dzis dopiero wtorek =D po sniadaniu jest lepiej temperatura rosnie... nie wiem coczy to było za jakies dziwactwo,,że az mimi dzien uciekl =DNo to nawet pocieszające w mojej sytuacji. =P
Witam sie środowo! Bola cycli, boli gardlo i generalnie dziś slabo sie czuję... jakies mega oslabienie, termometr pokazuje mi 33,7stopnia, chyba umieram, nawet baterie w nim zmieniłam .. ma sa kra.. ale fart, jeszcze sobie pochudne. =)
Może robisz się zmiennocieplna jak jakaś gadzina ja przez ostatnie dni miałam blisko 38°C, więc średnią mamy dobrą [emoji23]Zadna mnie nie poprawila ze dzis dopiero wtorek =D po sniadaniu jest lepiej temperatura rosnie... nie wiem coczy to było za jakies dziwactwo,,że az mimi dzien uciekl =D
No bardzo mozliwe zeby sobie pobudzic krazebie o jechalam rowerem do pracy, ale jestem taka slaaaaba.. najgorsze jest to ze cycki odczuwaly kazdy doleczek. Masakra.Może robisz się zmiennocieplna jak jakaś gadzina ja przez ostatnie dni miałam blisko 38°C, więc średnią mamy dobrą [emoji23]