reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
A mam jeszcze takie pytanie. Nie wiem czy staranka sie udaly ale chyba będę potrzebować RTG kregoslupa. Podejrzewam rwe kulszowa mam idealnie pasujace objawy i obstawiam ze mi da skierowanie na przeswietlenie odcinka lędźwiowego. Powinnam uprzedzić ze mozliwa jest ciaza?
W ciazy nie mozna robic rtg, najpierw bedziesz musiala sie upewnic ze nie zaszlas i dopiero zrobic :)
hej wczoraj bylam u lekarza jest to 5 tc a dokładnie 4tygodnie i 4 dni niestety jeszcze nic nie widać mam przyjść za 2 tygodnie czyli 11.06 mam nadzieje ze wtedy już cos zobaczę a jak było u was kiedy widzialyscie już fasolke??
U mnie 6+0 bylo widac tylko pecherzyk, a 6+2 juz zarodek z serduszkiem, ale.poniewaz wtedy mial 5 mm to podejrzewam ze byl juz wcześniej tylko sie schowal.
Polecam zeby pójść jak bedzie pelne 6 tyg. Jak pojdziesz wcześniej i nie bedzie serduszka to sie zestresujesz. Chyba ze chcesz wykluczyc pozamaciczna, no to wcześniej

No to nawet pocieszające w mojej sytuacji. =P

Witam sie środowo! Bola cycli, boli gardlo i generalnie dziś slabo sie czuję... jakies mega oslabienie, termometr pokazuje mi 33,7stopnia, chyba umieram, nawet baterie w nim zmieniłam .. ma sa kra.. ale fart, jeszcze sobie pochudne. =)
Zadna mnie nie poprawila ze dzis dopiero wtorek =D po sniadaniu jest lepiej temperatura rosnie... nie wiem coczy to było za jakies dziwactwo,,że az mimi dzien uciekl =D

U mnie dziś temp taka sama jak wczoraj, zrobiłam test ale tak jak myślałam zobaczyłam tylko biel..... Teraz czekam na @ oby szybko przyszła

Zadna mnie nie poprawila ze dzis dopiero wtorek =D po sniadaniu jest lepiej temperatura rosnie... nie wiem coczy to było za jakies dziwactwo,,że az mimi dzien uciekl =D
Może robisz się zmiennocieplna jak jakaś gadzina :D ja przez ostatnie dni miałam blisko 38°C, więc średnią mamy dobrą [emoji23]

Dziewczyny robiace testu owu: Czy jak zaczne np robic testy o 12 to kolejnego dnia tez musze o 12? O jakich wy porach robicie?

reklama
Hej dziewczyny.
Mam trochę krępujace pytanie chodzi o hemoroidy w ciazy ?
Parę dni temu poczulam coś dziwnego w odbicie taka kulkę a raczej guzek mały.. przed wczoraj było ogromny ale znikło to... co jakiś czas czyje takie małe coś do tego strasznie kuje mnie pod samymi piersiami i czasem w podbrzuszu poboli i gesty biały sluz mam co to może być mam się martwić

Do góry