reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja dziś kupiłam w rossmanie owulacyjne za 14 zl w promocji i ciążowe też w promocji za 5 :) także dziewczyny możecie zajrzec do rosamana,bo podobno sa dobre te testy. Co do śluzu to mam z tym w miarę spokój, bo cały miesiąc mam sucho a w płodne jest całkiem mokro.

reklama
[emoji23] nie mam pojecia Jotka [emoji846] nigdy nie byłam w ciąży ale zazwyczaj suchość odczuwalam. Chociaż w tym cyklu łykałam wiesiołka o może on tak działa [emoji846] tak obstawiam
no ja wlasnie zazwyczaj mam takie wodniste upławy az do małpiszona, a teraz mam sucho jak pieprz.. :( mówie aż mi przeszkadza to..

Co do testowania dla swiętego spokoju zatestuje sobie w okolicach 10/11 dc i jak nic nie pokaze to bede czekała nba @. w ciązy z synkiem, w dzień spodziewanej test nic nie pokazal, dopiero tydzien pozniej bladziutka kreseczke.

U mnie 24dc dzis pobolewaja mnie piersi ale nie wiem czy to nie przez duphaston bo to moj pierwszy cykl z nim....

Czy to iż od styczniowego okresu nie bolaly mnie cycki, a teraz znowu bolą, co mnie przeraza bo tylko 3miesiace sie cieszylam zyciem bez bólu, ma znaczenie??? =P

Albo sobie wkrecan ten cholerny ból.

Niepotrzebnie faze nakrecam. 1szy cykl staran ale chyba staraczki tak maja. Moja Julka ma 8.5 roku i wkrecilam sobie trudności ciazowe po skokach wagowych i hormonach bo po3 latach od urodzenia nie mialam @ ponad rok i wywolywali mi. Teraz mialam niby ladnie ale 2 razy zdarzył sie przeskok ze jeden miesiac nie mialam wcale. I tak sie boje. Skonczylam w marcu 30 lat i panika dopadla

Niepotrzebnie faze nakrecam. 1szy cykl staran ale chyba staraczki tak maja. Moja Julka ma 8.5 roku i wkrecilam sobie trudności ciazowe po skokach wagowych i hormonach bo po3 latach od urodzenia nie mialam @ ponad rok i wywolywali mi. Teraz mialam niby ladnie ale 2 razy zdarzył sie przeskok ze jeden miesiac nie mialam wcale. I tak sie boje. Skonczylam w marcu 30 lat i panika dopadla
WezNo przestan! Mloda doopka z Ciebie, pprostu idz i sie rozważaj #D

reklama
Do góry