reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@Sliim to u mnie jak się nie uda zaczniemy 7 cs... Też myślałam że szybciej pójdzie, w grudniu wróciliśmy z zagranicy i myślałam że do lata będę chodzić z brzuszkiem a tu ciągle starania..... Ciągle to odkladalismy bo studia, praca na zleceniu, wyjazd żeby zarobić na budowę, a teraz od lipca zaczynamy budowę i w lipcu przechodzę na umowę o pracę i do szczęścia potrzeba tylko tego maleństwa..... No nic będziemy czekać dalej, za dwa miesiące mam znowu pojawić się u gina i zobaczymy co dalej

reklama
Ciekawe czy u nas 21 cykl staran będzie owocny. :) W sumie obecny cykl raczej nie mogę zaliczyć do starań, ale różnie to bywa. ;)

Migddalove 3mam mocno kciuki! A Wy oboje bez żadnych problemów zdrowotnych czy jest jakaś przyczyna tego,że dzidziusia nie ma?

@Sliim to u mnie jak się nie uda zaczniemy 7 cs... Też myślałam że szybciej pójdzie, w grudniu wróciliśmy z zagranicy i myślałam że do lata będę chodzić z brzuszkiem a tu ciągle starania..... Ciągle to odkladalismy bo studia, praca na zleceniu, wyjazd żeby zarobić na budowę, a teraz od lipca zaczynamy budowę i w lipcu przechodzę na umowę o pracę i do szczęścia potrzeba tylko tego maleństwa..... No nic będziemy czekać dalej, za dwa miesiące mam znowu pojawić się u gina i zobaczymy co dalej
Ehh ciężka sprawa z ta ciąża, ja też namawialam mojego partnera żeby jeszcze wcześniej zacząć się starać ale to i tak dobrze, że już się zgodził. No nic będziemy się starać dalej jak przyjdzie wredota

Ostatnia edycja:
Jotka, ja wyczuwam Twoją ciąże :D
@Migdalove u Ciebie tez szansa, bo najszczesciej tak jest-jak akurat nie chcesz czy sie bie starasz-bam dziecko! :D

W takim razie pamiętaj, w czwartek wszystko jest zamknięte, testy kup wcześniej :D aaa! Nie mogę się doczekać :D
W ogóle z tymi kilogramami idziesz jak burza! Zrzera mnie zazdrość, bo u mnie samozaparcia to brak totalny :D i jak mam coś schudnąć, to mam zryw 2 max 3 tygodniowy i tyle z tego :D
Zawzielam sie, teraz czuje sie duzo lepiej i dlatego wolalabym jeszcze w ciazy nie byc, bo nie osiagnelam celu swojegopublicznego... jeszcze 22kg musze zrzucić

reklama
Do góry