Fanka Kadry
Fanka BB :)
O kurde ja też tsh mam 2,26 mówicie,ze to za dużo? Ft3 i ft4 w porządku.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tak samo dlatego w żłobku pracuje@Sliim ja chciałam pierwsze dziecko do 25 lat no może kiedyś będzie bo życia bez dziecka jakoś sobie nie wyobrażam może dlatego że od zawsze chciałam mieć dzieci nawet jak byłam nastolatką to zawsze marzyłam o maluszku i bardzo lubię dzieci nikt mnie nigdy do nich nie zrazi
Ja w lipcu 33, więc nie jesteś sama [emoji6]Ja Cię pocieszę bo w środę skończę 34 i tez się dopiero niedawno obudziliśmy ze staraniami i chęcią posiadania dziecka i obawiam się, ze trochę późno, aleeee... co ma być to będzie [emoji846]
Wyniki super, prolaktyna też [emoji4] TSH mogłoby być ciut niższe [emoji6]Cześć Dziewczyny
Ja nadal nie mogę zajść w ciążę, zrobiłam badanie prolaktyny, progesteronu i testosteronu w 22 dniu cyklu i mam takie wyniki:
prolaktyna 10,04 norma do 19,40
progesteron 8,99 norma do 15,90
testosteron 0,91 norma do 1,97
Tsh 2,2717 norma do 4,9400
Ginekolog twierdzi, że wszystko ok. Mnie nie podoba się ta prolaktyna nie za wysoka? Co o tym sądzicie?
Ten cykl jest naszZaczęłam 1 dc niestety przyszła no to dzieciątko na wiosnę idealny czas