reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziewczyny ja wiem ze swojego przykładu, że też niby jest w porządku ale dla kobiet starających się najlepiej żeby było poniżej 2. Ja dostałam właśnie na zbicie euthyrox 25 najpierw ale przez x mscy nic nie szło a zbijałam z prawie 3 i dostałam 50-tkę.

@Sliim ja chciałam pierwsze dziecko do 25 lat :D no może kiedyś będzie bo życia bez dziecka jakoś sobie nie wyobrażam może dlatego że od zawsze chciałam mieć dzieci nawet jak byłam nastolatką to zawsze marzyłam o maluszku i bardzo lubię dzieci nikt mnie nigdy do nich nie zrazi :p
Ja tak samo dlatego w żłobku pracuje :D

Dziewczyny, wiem jak głupio to zabrzmi, ale chyba źle wyznaczyłam 1dc... 23 maja (27dc, jeden dzień po odstawieniu dupka) dostałam plamienia takie że wkładka starczyła. Trwały do 26 maja i już to uznawałam za kolejne dni cyklu i wzięłam 3 i 4 dzień clo :/ aż tu w nocy z 26/27 dostałam gorączki i normalnego sporego krwawienia ze skrzepami i już nie brałam clo bo się wystraszyłam... Dzisiaj jest drugi dzień tego krwawieniai, gorączki już nie mam i w sumie nie wiem co robić i odkąd liczyć początek cyklu :/

Cześć Dziewczyny :)
Ja nadal nie mogę zajść w ciążę, zrobiłam badanie prolaktyny, progesteronu i testosteronu w 22 dniu cyklu i mam takie wyniki:
prolaktyna 10,04 norma do 19,40
progesteron 8,99 norma do 15,90
testosteron 0,91 norma do 1,97
Tsh 2,2717 norma do 4,9400
Ginekolog twierdzi, że wszystko ok. Mnie nie podoba się ta prolaktyna nie za wysoka? Co o tym sądzicie?
Wyniki super, prolaktyna też [emoji4] TSH mogłoby być ciut niższe [emoji6]

reklama
Do góry