reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczyny, jestem jakaś nienormalna ale czuję się jakoś dziwnie ciążowo... Dopiero 4 dni po możliwym zapłodnieniu, ja się już schizuje. Nie przeraża mnie fakt samej ciąży, że mieliśmy przełożyć znowu starania tylko jeśli się udało to czy wszystko pójdzie dobrze. Boję się ciąży pozamacicznej najbardziej... Odliczam dni do pierwszego czerwca, już wtedy testuje.
Myślę, że każda z kobiet ma takie obawy, niestety to są takie rzeczy na które nie mamy wpływu.. ale trzeba być dobrej myśli! :tak:

reklama
A ja kupiłam dziś test żeby móc zrobić po zakończeniu brania luteiny i gdy tylko on pojawił się w domu wszystkie objawy ustąpiły.... Już nic mnie nie boli nawet na @...... Chyba sobie tą @ wywolam samym kupieniem testu a jeszcze dziś mam takiego doła...... :-(

A ja kupiłam dziś test żeby móc zrobić po zakończeniu brania luteiny i gdy tylko on pojawił się w domu wszystkie objawy ustąpiły.... Już nic mnie nie boli nawet na @...... Chyba sobie tą @ wywolam samym kupieniem testu a jeszcze dziś mam takiego doła...... :-(
Ja zakupilam na alegro 20szt [emoji33] to moze niech nie przychodza hahah a kupilam tak duzo bo wychodzily tanio za 20szt z przesyłka zaplacilam niecale 21zl to w aptece miala bym tylko 2szt ....bedzie zapas na pół roku [emoji83]

Jesli chodzi o ginekologa na Nfz to moj przjmuje tylko 2 h dziennie teoretycznie 1,5 i zawsze jak ide to jestem przyjeta w dzien w który przyjde. Jedynie co mi u niego nie pasuje ze malo rozmowny sam od siebie nic nie zaproponuje ....

hej dziewczyny powiedzcie mi cp myślicie na ten temat ostatni okrem miałam 27 kwietnia trwal 5 dni cykle nieregularne z wachaniem 22 28 dni, z om wychodzi 4 tydzień ale jak na 4 tydzień nie mieszcze się w normach z wynikamy bety bo w srode 23.05 była 59 a w piątek 25.05 było już 266 niby przyrost wysoki bo 350% ale czy aby nie zawysoki?? wizyta w poniedziałek nastawiam się ze i tak nic nie będzie widać ale jednak już cos jest skoro beta przyrasta. Na razie się nie stresuje nie mam obaw ze cos będzie nie tak choć wiem ze roznie może być w moim przypadku jestem po amputacji szyjki macicy i wiem ze będzie problem z donoszeniem jednak się tym nie przejmuje bo skoro się już udało i to po 5 latach wiec musi być dobrze

hej dziewczyny powiedzcie mi cp myślicie na ten temat ostatni okrem miałam 27 kwietnia trwal 5 dni cykle nieregularne z wachaniem 22 28 dni, z om wychodzi 4 tydzień ale jak na 4 tydzień nie mieszcze się w normach z wynikamy bety bo w srode 23.05 była 59 a w piątek 25.05 było już 266 niby przyrost wysoki bo 350% ale czy aby nie zawysoki?? wizyta w poniedziałek nastawiam się ze i tak nic nie będzie widać ale jednak już cos jest skoro beta przyrasta. Na razie się nie stresuje nie mam obaw ze cos będzie nie tak choć wiem ze roznie może być w moim przypadku jestem po amputacji szyjki macicy i wiem ze będzie problem z donoszeniem jednak się tym nie przejmuje bo skoro się już udało i to po 5 latach wiec musi być dobrze
Nie liczą się wartości a przyrost :)
Przyrost nie jest za wysoki :)
Na wynosić ponad 66% :) poniżej mogłoby świadczyć że jest coś nie tak, a tak się nie kusisz martwić.
Co do 'mieszczenia' się w normach na dany tydzień nie patrz na to. Raz że wszystko zależy od tego kiedy dokładnie miałam owu i jak szybko zagnieżdżaniem a nie od tego ile dni wynoszą Twoje cykle.
Także jeszcze raz: gratulacje ! Przyrost piękny :* i już się więcej nie stresuj żeby nie szkodzić sobie i maluszkowi ! Rośnijcie zdrowo [emoji7]

reklama
Ja sama na początku miałam przyrosty po 300-200%. Zawsze na początku jest największy przyrost :)
Teraz już 28tc i odpukac córa rośnie zdrowo :)
Także na prawdę spokojnie, nie czytaj głupot w internetach tylko się cieszyć że w końcu po tylu latach się udało [emoji7][emoji7][emoji8][emoji8]

Do góry