reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczyny czy komu się udało? ? Chwilkę mnie nie było i jestem tylko na chwilę. W życiu galimatias. Ogromny kryzys.. rzymskie kciuki
Gratuluję tym którym się udało i mocno trzymam kciuki za reszte

reklama
:( nieee
Współczuję! I chyba postąpię jak Ty - wyśle męża na badania, ale u mnie w głowie i tak siedzi, ze to pewnie moja wina...
Dziewczyny nie załamujcie się! Głowy do góry ! W koncu musi się udać:realmad: ja tez tylko teraz czekam na badanie nasienia, bo już nic innego nam nie zostało... ale narazie nie możemy zgrać się z terminami :hmm: masakra jest te czekanie, ale co zrobic :sad: w lipcu muszę znowu powtórzyć cytologię, bo miałam 3 grupę :sad: nie wiem czy to tez wpływa na to ze zajsc nie mogę czy jak :( No i z drugiej strony jeszcze mięśniak(niby nie groźny i niby nie przeszkadza w tym by spłodzić maluszka) zobaczymy. Eeeh nie wiem czy i ja tego cyklu nie straciłam bo 2 dni wcześniej pobolewaly jajniki a testy owu pokazywały 2 kreseczki a teraz coraz słabiej :(

Hej dziewczyny :) u mnie 14dc więc powoli dobijamy do szczytowego okresu, chociaż wczoraj jeszcze test owulacyjny negatywny ale sluz już zaczyna narastac hehe. Wg aplikacji dopiero 17dc owulacja ale mnie się wydaje,ze ciut wcześniej bo ale zobaczymy ;) miłego dnia !
To działaj Kochana ostro tam :-) :) kurczę wszystkie piszecie o tym śluzie, a ja ciagle nic, ten śluz mnie przeraża :sad: nie wiem czy może skrywa się gdzieś tam głęboko czy coś, ale bynajmniej nigdy go nie zauważyłam na wkładce :szok: chyba coś jest nie tak :(

To działaj Kochana ostro tam :-) :) kurczę wszystkie piszecie o tym śluzie, a ja ciagle nic, ten śluz mnie przeraża :sad: nie wiem czy może skrywa się gdzieś tam głęboko czy coś, ale bynajmniej nigdy go nie zauważyłam na wkładce :szok: chyba coś jest nie tak :(
Wiesz co ja Ci powiem jak już tu gadamy tak prywatnie,ze ja go poprostu widzę w WC na papierze hehe. W pozostałe dni jest sucho a teraz wilgotno. Ale może to,ze to nie czujesz to nie znaczy,ze go nie masz;) Jak będę wyniki nasienia to będziecie dużo mądrzejsi. A ile się już staracie?

Dziewczyny owulacyjne, owocnych starań życzę [emoji4]

Dziś z kolei ja mam podły humor. U mnie w pracy jest baby boom i każda dziewczyna opowiada o objawach. Już mam ochotę powiedzieć że g.... mnie to obchodzi a przecież jednak cieszę się ich szczęściem...

Dziewczyny owulacyjne, owocnych starań życzę [emoji4]

Dziś z kolei ja mam podły humor. U mnie w pracy jest baby boom i każda dziewczyna opowiada o objawach. Już mam ochotę powiedzieć że g.... mnie to obchodzi a przecież jednak cieszę się ich szczęściem...
To jest najgorsze uczucie jak każdemu się udaję , a Ty czekasz i czekasz i się starasz i nic z tego :( niby cieszysz się ich szczesciem ale w głowie cały czas myśl dlaczego Tobie się nie udaje :(

reklama
To jest najgorsze uczucie jak każdemu się udaję , a Ty czekasz i czekasz i się starasz i nic z tego :( niby cieszysz się ich szczesciem ale w głowie cały czas myśl dlaczego Tobie się nie udaje :(
No czuję się jak zołza. Ale dół dziś jak nie wiem. Dobrze, że wieczorem umówiłam się na wyjście z koleżankami.

Do góry