reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@ForgetMeeNot ja też nie mam dobrych wspomnień z luxmed-em. Np. kiedyś usłyszałam tam od lekarza, że borelioza to teraz taka modna choroba i każdy chce ją mieć... WTF..... Jak można w ogóle tak powiedzieć... I to lekarz.... Jak ja nigdy w życiu nie zyczylabym nikomu, ale to nikomu źle to wtedy pomyślałam sobie jak taka modna to bądź modny....
Kiedyś na kolonoskopii w Luxmedzie lekarz darł się na mnie żebym rozluźniła jelita.... No ciekawe jak.... Ja jakoś nie umiem sterować jelitami. I w medicover też spotkałam tylko 2 fajnych lekarzy. A ginekolog tam to nawet nie chciała mi usg zrobić, mimo że w tamtym czasie już długo nie miałam usg i powiedziała, żebym przyszła jak w ciąży będę.... Także ten tego....
Masakra... Ja nie rozumiem jak można tak traktować człowieka.. I nie wiem czy to wynika z niewiedzy czy z olewactwa. Szkoda że koniec końców my na tym cierpimy :) I ile z nas mogłoby już być mamami

reklama
Natasza, Fleur, tak mi przykro, że i tym razem się nie udało. Ale zawsze staram się sobie powtarzać, że im bardziej się dołuję tym gorzej to wpływa na moje hormony, więc głowa do góry dziewczyny! Przytulam Was mocno [emoji8][emoji8][emoji8][emoji847][emoji847][emoji847]

Dzień dobry w Piątek! Jest cudowne humor mam jakis zajebisty, ale i tak wszyscy beda mnie pewnie pytali (jak od dwóch dni) zle sie czuje? Coś cie boli? Jakas smutna jesteś'. =D

U mnie dziś 24 dc i zaczęły na nowo pobolewac mnie piersi i są jakieś swedzace i piekace. ... Nie chcę się nakrecac bo może to być wina luteiny i czuję się już bardzo okresowo, rano jak wstaje to mam napad gorąca i pobolewa mnie brzuch jak na @ a zawsze tak jest na kilka dni przed @... Za 3 dni kończę luteine no i zrobię test dla pewności czy kontynuować jej branie czy spokojnie przerwać......

U mnie dziś 24 dc i zaczęły na nowo pobolewac mnie piersi i są jakieś swedzace i piekace. ... Nie chcę się nakrecac bo może to być wina luteiny i czuję się już bardzo okresowo, rano jak wstaje to mam napad gorąca i pobolewa mnie brzuch jak na @ a zawsze tak jest na kilka dni przed @... Za 3 dni kończę luteine no i zrobię test dla pewności czy kontynuować jej branie czy spokojnie przerwać......
Ostatnie dni się ciaaaągną strasznie powoli, co? [emoji4]

Hej dziewczyny :) u mnie 14dc więc powoli dobijamy do szczytowego okresu, chociaż wczoraj jeszcze test owulacyjny negatywny ale sluz już zaczyna narastac hehe. Wg aplikacji dopiero 17dc owulacja ale mnie się wydaje,ze ciut wcześniej bo ale zobaczymy ;) miłego dnia !

Dziś 26dc za 3 dni ma być (lub nie) @ pobolewa mnie lewy jajnik dzisiaj od rana. Temperatura się utrzymuje 36.9. Czas się strasznie ciągnie ostatnio :(

@Ka.2606 to prawda są mega długie :) choć ten cykl cały jakoś mi się dłuży, zawsze do owulacji miało szybko nawet nie myślałam o tym a teraz do owulki się dluzylo i teraz się dłuży o_O

reklama
@Ka.2606 to prawda są mega długie :) choć ten cykl cały jakoś mi się dłuży, zawsze do owulacji miało szybko nawet nie myślałam o tym a teraz do owulki się dluzylo i teraz się dłuży o_O
Mi znowu do owulacji minęło moment bo miałam dużo szybciej w tym cyklu aż byłam w szoku i oczywiście owulacja przyszła ze zdwojoną siła prawie zemdlalam :/ a te dni teraz to ciągną się nie milosiernie. .

Do góry