reklama
Magda 2791
Fanka BB :)
Fanka Kadry
Ja odkąd tylko mam @ jest prawie jak w zegarku co 28-31 dni. Do tego nigdy nie brałam tabletek anty A wizyty u ginekologa mogę policzyć na palcach ręki,bo nigdy nie miałam żadnych problemów. Jak mimo to nie będę mogła zajść w ciaze to się lekko zirytuje
Kasienka3b
Napewno za wczesnie i 3 mam kciuki bys jednak byla w ciazyWitam się w 22dc, 4 dni przed @ i 10 dpo.... Zrobiłam głupia ten test.... No i oczywiście biel wizira... Wiem, że może być za wcześnie, ale znając moje szczęście to i w tym cyklu nic z tego. Jutro się dowiem na 100% na becie.
Dziewczyny, czy to prawda, że Letrozolem, Clo itp. można się stymulować max 6 cykli? I czy powinno to być 6 cykli jeden po drugim czy można zrobić przerwę na 2 cykle i potem do tego wrócić? Czy to będzie za duże kombinowanie dla organizmu? Zapytam o to lekarza, ale wy pewnie wiecie
A to co powaznego mezowi sie stalo? I licze ze wszystkie wyladujemy na lutowkachLutówki! Kasia, ja dziś 4dc. Fajnie byłoby się spotkać na lutówkach, szykuję się na ten luty od kilku miesięcy, a teraz jak wreszcie przyszedł czas, to mąż mi się kontuzji nabawił... i chyba się nie wykuruje w tydzień...
Jasne ze mozna Rozgosc sie.Cześć dziewczyny można do Was dołączyć? Zaczynamy z mężem drugi cykl kolejnych starań o rodzeństwo dla naszej córki.
Kasienka3b
Owu sie zblizaDziewczyny a to mój test owu z dzisiaj, wieczorem jeszcze powtórzę
@ForgetMeeNot czekam z niecierpliwością na Twoje wyniki i będą dobre! Muszą Niezłą macie wytrzymałość  Moj maz po 4 dniach pod rząd mówi, że wyssalam z niego wszystkie życiodajne soki
Ale po dniu przerwy daje radę znowu
@Asiula86 pamiętam Twoja sytuację i staram się tak myśleć,że jeszcze za wcześnie. Zwłaszcza, że od wczoraj jakoś tak dziwnie się czuję. Więc jak nic z tego nie wyjdzie to jakaś psychiczna chyba jestem
@jagoda87 jasne, że możesz dołączyć Witamy
@Kasienka3b taką mam nadzieję
Ale po dniu przerwy daje radę znowu
@Asiula86 pamiętam Twoja sytuację i staram się tak myśleć,że jeszcze za wcześnie. Zwłaszcza, że od wczoraj jakoś tak dziwnie się czuję. Więc jak nic z tego nie wyjdzie to jakaś psychiczna chyba jestem
@jagoda87 jasne, że możesz dołączyć Witamy
@Kasienka3b taką mam nadzieję
Kasienka3b
Dziewczyny moj syn dzis mnie zaskoczyl...przyszedl z przedszkola i dalam mu obiadek i wlaczylismy tv jak jedlismy. Akurat lecial szital na tvn i byla akcja jak lekarka robila usg kobiecie i gratulowala jej ciazy choc pacjetka z dziecka nie bardzo byla zadowolona. A cala sytuacje moj syn skomentowal tak: patrz mamo ta pani niechce miec dziecka a jest w ciazy a ty z tata tak bardzo chcecie miec dziecko a nie mozecie.
No poprostu jestem w szoku...
jagoda87
Dziewczyny moj syn dzis mnie zaskoczyl...przyszedl z przedszkola i dalam mu obiadek i wlaczylismy tv jak jedlismy. Akurat lecial szital na tvn i byla akcja jak lekarka robila usg kobiecie i gratulowala jej ciazy choc pacjetka z dziecka nie bardzo byla zadowolona. A cala sytuacje moj syn skomentowal tak: patrz mamo ta pani niechce miec dziecka a jest w ciazy a ty z tata tak bardzo chcecie miec dziecko a nie mozecie.
Dzieci bardzo dużo rozumieją, czasami aż za dużo [emoji6] mam córkę pięcioletnią i nieraz nas zaskoczyła swoimi przemyśleniami...
Ka.2606
Coraz częściej przekonuję się, że dzieci są najlepszymi obserwatorami i mają najtrafniejsze uwagi...Dziewczyny moj syn dzis mnie zaskoczyl...przyszedl z przedszkola i dalam mu obiadek i wlaczylismy tv jak jedlismy. Akurat lecial szital na tvn i byla akcja jak lekarka robila usg kobiecie i gratulowala jej ciazy choc pacjetka z dziecka nie bardzo byla zadowolona. A cala sytuacje moj syn skomentowal tak: patrz mamo ta pani niechce miec dziecka a jest w ciazy a ty z tata tak bardzo chcecie miec dziecko a nie mozecie.
reklama
Kasienka3b
Dzieci bardzo dużo rozumieją, czasami aż za dużo [emoji6] mam córkę pięcioletnią i nieraz nas zaskoczyła swoimi przemyśleniami...
Oj dziewczyny to racja. Moj syn ma 6 lat a z dnia na dzien mnie zaskakuje. Mysle ze tez bardzo chce miec juz rodzenstwo bo wczoraj wymyslal imiona dla brata i siostry.Coraz częściej przekonuję się, że dzieci są najlepszymi obserwatorami i mają najtrafniejsze uwagi...