reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Julia, gdzieś to przeoczyłam... mogę spytać co masz z tarczycą? mi w poprzednim cyklu wyszło Ft3 i Ft4 zbyt wysokie i gin polecił wstrzymać się ze staraniami w poprzednim cyklu....na prolaktynę biorę teraz Bromergon... a to gin Ci zasugerował, że nie możesz lub z uwagi na tarczycę nie powinnaś mieć teraz dzieci??

życzę Ci abyś zachowała takie podejście do czwartku :) no i oczywiście trzymam kciuki za pięęęęękną betę :) , a ja we wtorek lub czwartek ide na badania ( tsh, pt3, ft4 i prolaktyna), w piątek wizyta u endo. Dziś 12 dc, ale testy owu jak w 16dc z poprzedniego miesiąca. Widzę,że w tym cyklu owu będzie chyba 3-4 dni wcześniej czyli jutro-pojutrze...

Mam pytanie.. myślicie, że test owu z dziś mogę uznać za pozytywny ? mam wątpliwości kurka...Zobacz załącznik 858437
No ogólnie na początku miałam problemy z tarczyca a głównie prolaktyną. Straszyli mnie że mam guza przysadki. TSH złe ... hashimoto wykluczone. Endokrynolog powiedział ze nie mogę teraz mieć dziecka bo mam niedoczynność małą tarczycy a dziecko będzie ze mnie jeszcze hormony ściągać. Do tego taka wysoka prolaktyna 127 a norma to 24 ... byłam załamana nic się nie porawiało po ok 4 miesiącach brania eutyroxu 25 tsh idealne 1,2 później bromegron 2 miesiące a tu ciaza 10 tydzień

Hej kochane! [emoji813] Mam chwilę to się do was odezwę. :)
U mnie piękna pogoda, wzięliśmy się za porządki i dalej za remont. Narzeczony robi ściany w kuchni a ja ogarniam strych, tyle na tym strychu śmieci, pudeł... Musimy dobrze wykorzystać wolne. :) chodząc po poddaszu wyobrażam sobie aranżacje na pokoje m.in również dla maluszka. :) Starania odłożone póki co, czekają na tzw dobry moment, ale jak wiadomo dobrego momentu nigdy nie ma. ;) Ale po ślubie zaczniemy myśleć dalej o staraniach. :) Chociaż wolałabym wyremontować dom przed zajściem w ciążę.
Tak ogólnie u mnie wszystko ok, czuję się dobrze. Mam coraz większą treme przedślubną, zostało 103 dni. :)
Niech któraś mi napisze w skrócie co tu się działo ostatnio. :) Kto ujrzał dwie kreseczki? :)

reklama
Do góry