Fanka Kadry
Fanka BB :)
A ja dziewczyny dopiero 9 dzień cyklu także rozpoczynam starania na całego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie! Oby każda z nas zobaczyła na tescie 2 kreski w tym cyklu i by beta roooooooosła !Tu na forum juz sie robi napiecie bo duzo dziewczyn blisko terminu @
Wiec zycze owocnych staranA ja dziewczyny dopiero 9 dzień cyklu także rozpoczynam starania na całego
No ogólnie na początku miałam problemy z tarczyca a głównie prolaktyną. Straszyli mnie że mam guza przysadki. TSH złe ... hashimoto wykluczone. Endokrynolog powiedział ze nie mogę teraz mieć dziecka bo mam niedoczynność małą tarczycy a dziecko będzie ze mnie jeszcze hormony ściągać. Do tego taka wysoka prolaktyna 127 a norma to 24 ... byłam załamana nic się nie porawiało po ok 4 miesiącach brania eutyroxu 25 tsh idealne 1,2 później bromegron 2 miesiące a tu ciaza 10 tydzieńJulia, gdzieś to przeoczyłam... mogę spytać co masz z tarczycą? mi w poprzednim cyklu wyszło Ft3 i Ft4 zbyt wysokie i gin polecił wstrzymać się ze staraniami w poprzednim cyklu....na prolaktynę biorę teraz Bromergon... a to gin Ci zasugerował, że nie możesz lub z uwagi na tarczycę nie powinnaś mieć teraz dzieci??
życzę Ci abyś zachowała takie podejście do czwartku no i oczywiście trzymam kciuki za pięęęęękną betę , a ja we wtorek lub czwartek ide na badania ( tsh, pt3, ft4 i prolaktyna), w piątek wizyta u endo. Dziś 12 dc, ale testy owu jak w 16dc z poprzedniego miesiąca. Widzę,że w tym cyklu owu będzie chyba 3-4 dni wcześniej czyli jutro-pojutrze...
Mam pytanie.. myślicie, że test owu z dziś mogę uznać za pozytywny ? mam wątpliwości kurka...Zobacz załącznik 858437
Zauważyłaś jakaś poprawę ?Ja biorę Ovarin 2. cykl teraz, do tego wiesiołek i Wit. D [emoji16]
Trzymam trzymam !Hej, ja testuję 24 lub 25. Proszę o kciuki!
Śluz na pewno widocznie lepszy. A co do Ovarinu nie w sumie, liczę, że nie będę plamić przed @ w tym cyklu. Okaże się w tym tygodniu.Zauważyłaś jakaś poprawę ?
A który to Twój cykl?I przyszla @... jakos sie zalamalam ile jeszcze...