flor87
Fanka BB :)
Byl 7. Teraz 8A który to Twój cykl?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Byl 7. Teraz 8A który to Twój cykl?
Jotka! Czesc! Ostatnio sie zastabawialysmy co u Ciebie! Melduj jak tam?Cześć dziewczyny. Co tam slychac?
I przyszla @... jakos sie zalamalam ile jeszcze...
Generalnie eeszlam bo dziś, powiem brzydko, odje....łam. jak wiesz, nie staramy się, ale dziś... no co poszlo bez anty i szczerze sie zgygalam po zerknieciu w kalendarzyk ktorego nie pilnuje ostatnioJotka! Czesc! Ostatnio sie zastabawialysmy co u Ciebie! Melduj jak tam?
Ej no, co ma być to bedzie czyli mowisz duza szansa? Kiedy masz miec @?Generalnie eeszlam bo dziś, powiem brzydko, odje....łam. jak wiesz, nie staramy się, ale dziś... no co poszlo bez anty i szczerze sie zgygalam po zerknieciu w kalendarzyk ktorego nie pilnuje ostatnio
Tak duzo sie tu dzieje ze niewiem na jakim etapie jestes. Zaciazyla @Inka91Hej kochane! [emoji813] Mam chwilę to się do was odezwę.
U mnie piękna pogoda, wzięliśmy się za porządki i dalej za remont. Narzeczony robi ściany w kuchni a ja ogarniam strych, tyle na tym strychu śmieci, pudeł... Musimy dobrze wykorzystać wolne. chodząc po poddaszu wyobrażam sobie aranżacje na pokoje m.in również dla maluszka. Starania odłożone póki co, czekają na tzw dobry moment, ale jak wiadomo dobrego momentu nigdy nie ma. Ale po ślubie zaczniemy myśleć dalej o staraniach. Chociaż wolałabym wyremontować dom przed zajściem w ciążę.
Tak ogólnie u mnie wszystko ok, czuję się dobrze. Mam coraz większą treme przedślubną, zostało 103 dni.
Niech któraś mi napisze w skrócie co tu się działo ostatnio. Kto ujrzał dwie kreseczki?
Ale to rowna sie nowe nadzieje i 3 mam kciuki by ten byl tym owocnymI przyszla @... jakos sie zalamalam ile jeszcze...
Walczymy caly czas w staraniach. A co u Ciebie?Cześć dziewczyny. Co tam slychac?