reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
W czwartek idę na bete, bo to ostatni dzień duphastonu, 23 dc, 3 dni przed @ no i 11-12 lub 13 dpo;)...
Ciekawe jest to, że nadzieję mam, ale nie mam przeczuć żadnych i nawet tak bardzo nastawiona nie jestem jak sądziłam, że będę. Zobaczymy jak będzie bliżej czwartku, bo może być i tak, że zacznę się wkręcać ;)
3 mam bede kciuki za pozytywna bete:)

reklama
Dzięki kochana, a ja trzymam kciuki, żeby @ we wtorek do Ciebie nie przyszła i żeby test był jednak pozytywny już wtedy:)
Byla bym przeszczesliwa gdy by byl pozytywny ale narazie sie nie nakrecam bo zas bede smutac potem wiec teraz moje podejscie to co ma byc to bedzie:)

@ForgetMeeNot myślę, że to jeszcze nie pozytyw. Trochę mu brakuje, podejrzewam że jutro będzie pozytyw;)
@Inka91 ja też nie ogarniam za bardzo jak wstawia się tu zdjęcie. Raz próbowałam, ale taaaakie wielkie mi się wstawiło, że hej;)
@julia1992 dzięki za słowa otuchy:) mąż od 3 tygodni bierze niepokalanka, bo jest ziołowy i podobno też wpływa na obniżenie prolaktyny:) teraz jestem już w kolejnym cyklu;) i jeszcze 5 dni i będę wiedziała czy się udało :) jak się nie uda to będzie robić badania nasienia żeby sprawdzić czy ta prolaktyna faktycznie ma wpływ na jego jakość Mój mąż jest antyproszkowy i w ostateczności będzie brał leki. Nawet na witaminy i tego niepokalanka musiałam go przekonywać ;)
Zobaczysz będziecie mieć swoje upragnione dziecko ! Tyle osób ma teraz problem z tarczyca ,prolaktyną i innymi hormonami i mają dzieci. To nie są te czasy jak kiedyś że lekarze powiedzieli kobiecie nie może mieć pani dziecka i koniec. Teraz jest tyle metod leczenia uda się na 100 %

Witam w 21 cyklu za 8 dni @ lub nie . Kurcze ale ten czas leci :) dzisiaj już temperatura wróciła do normy czyli 36.9 , wczoraj był jednodniowy spadek. Zobaczymy jak to będzie za te 8 dni oby się ukazały upragnione 2 kreski :rofl:

reklama
Do góry