reklama
Misza95
Moderator
Oczywiscie, pewnie dopiero wieczorem [emoji8] dobrze ze mam klientki caly dzień to czyms się zajme i nie bede myslala [emoji2]Daj znać jak będziesz miała wyniki :*
Kasienka3b
Fanka BB :)
Po ciuchu gratuluje bo widac delikatnie krecheCzesc dziewczyny. Tak dawno pisałam, ze wiekszosc dziewczyn pewnie mnie nie zna bo tyle nowych staraczek [emoji4] trzymam kciuki za kazda z Was! [emoji8] ja nie pisałam bo nie mialam nic ciekawego, monitoring kilka razy bo pecherzyk nie chcial rosnąc, ostatnio nawet dowiedzialam się ze raczej lipa bo pecherzyk jest zapadniety, cokolwiek to znaczy... Temperatura też skakala sobie jak chciala. A dzisiaj 25 dc i bilam sie z myslami czy zrobic test. W koncu stwierdziłam ze mam ich duzo, a w razie co to przeciez jest za wczesnie i nadzieja wciaz bedzie [emoji2]
A tu takie cos... Czy tez to widzicie? Zobacz załącznik 853222
Nooo ja też dzisiaj cały dzien zasuwam, nie wyobrażam sobie nie pracować a mąż cały czas stopujeOczywiscie, pewnie dopiero wieczorem [emoji8] dobrze ze mam klientki caly dzień to czyms się zajme i nie bede myslala [emoji2]
Dagaa11
Widać widać super :* u mnie też był taki cien cienka na poczatkuCzesc dziewczyny. Tak dawno pisałam, ze wiekszosc dziewczyn pewnie mnie nie zna bo tyle nowych staraczek [emoji4] trzymam kciuki za kazda z Was! [emoji8] ja nie pisałam bo nie mialam nic ciekawego, monitoring kilka razy bo pecherzyk nie chcial rosnąc, ostatnio nawet dowiedzialam się ze raczej lipa bo pecherzyk jest zapadniety, cokolwiek to znaczy... Temperatura też skakala sobie jak chciala. A dzisiaj 25 dc i bilam sie z myslami czy zrobic test. W koncu stwierdziłam ze mam ich duzo, a w razie co to przeciez jest za wczesnie i nadzieja wciaz bedzie [emoji2]
piorunem
Widać widać super :* u mnie też był taki cien cienka na poczatku
U mnie to nawet cienia nie było ;p pierwszy to mi wyszedł chyba dzień po terminie @, ale miałam jakieś lewe testy bobotest o czułości 10, bo na tym nawet wtedy wyszedł dopiero cień widoczny po dokładnym obejrzeniu ;p a na zwykłym 25 całkiem ładne kreski już były (pewnie wcześniej też by wysżedł) ;p
Dagaa11
No widzisz, dlatego ja zawsze bylam zdania, ze nie mozna sie sugerowac ktorej kiedy wyszedl test, bo mi bodajze Nordtest o czulosci wlasnie 10 wyszedl cien cienia 9dpo [emoji14] a bylo to kika dni orzed terminem @. Poza tym u kazdej w innym terminie dochodzi do zagniezdzenia. Wiec laski, ktorym testy mie wyszly w okolicsch @- nie poddawajcie sie, czekajcie w miare spokonie na rozwoj sytuacji ja niezmiennie za każą z osobna trzymam kciuki! :*U mnie to nawet cienia nie było ;p pierwszy to mi wyszedł chyba dzień po terminie @, ale miałam jakieś lewe testy bobotest o czułości 10, bo na tym nawet wtedy wyszedł dopiero cień widoczny po dokładnym obejrzeniu ;p a na zwykłym 25 całkiem ładne kreski już były (pewnie wcześniej też by wysżedł) ;p
EklerkaDaria
Super!!! Wielkie gratulacje!Czesc dziewczyny. Tak dawno pisałam, ze wiekszosc dziewczyn pewnie mnie nie zna bo tyle nowych staraczek [emoji4] trzymam kciuki za kazda z Was! [emoji8] ja nie pisałam bo nie mialam nic ciekawego, monitoring kilka razy bo pecherzyk nie chcial rosnąc, ostatnio nawet dowiedzialam się ze raczej lipa bo pecherzyk jest zapadniety, cokolwiek to znaczy... Temperatura też skakala sobie jak chciala. A dzisiaj 25 dc i bilam sie z myslami czy zrobic test. W koncu stwierdziłam ze mam ich duzo, a w razie co to przeciez jest za wczesnie i nadzieja wciaz bedzie [emoji2]
reklama
Zuza1988
Aktywna w BB
Cześć dziewczyny ;-) dawno nie pisałam , bo jednak zle to na mnie działało :-/ im mniej człowiek wie tym jest spokojniejszy ;-)
Byłam w środę na wizycie ,lekarz obliczył 6 +2 , serduszko bije , karta ciszy założona ,nast wizyta za 4 tyg ;-)
Pozdrawiam was i trzymam kciuki:-**
Byłam w środę na wizycie ,lekarz obliczył 6 +2 , serduszko bije , karta ciszy założona ,nast wizyta za 4 tyg ;-)
Pozdrawiam was i trzymam kciuki:-**