reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Kurka zalamie sie no...ten przeklety test wywolal @. Wiec oficialnie zaczynam 2 cs po operacji. Ten cykl juz bedzie z testami owu. A po okresie wybieram sie do gina z wynikami badan i by mnie zbadal bo 1 okres po operacji mial 28d a ten 23d wiec cos tu nie hallo...ah wyzalilam sie wiec juz nie bede truc Wam dupki.
Przykro mi ale najważniejsze że masz power na nowy cykl :* tak trzeba, nie można się załamywać bo później odbija się to na hormonach i szaleją :D

Ja to chyba spisalam ten cykl na straty chodź okresu jeszcze nie ma, ustaliłam dziś wolne w pracy na sprawdzanie droznosci :) tak więc 07.05 się okaże.. Mam nadzieję że to rozwiąże moje problemy z zajsciem

reklama
W ogóle chętnie bym was poznała bliżej jak już tak dołączyłam do was :) co robicie na codzień? Pracujecie? Zajmujecie się domem? Macie już dzieciaczki? :)

A wiec tak rzeczywiście dostałam magnez 3* dziennie i progesteron ,krwawienie nie zagraża , już się skończyło z reszta :-) ciąża o 5 dni młodsza niż wychodzi z @ i to zaczyna mnie martwić :-/ syn zawsze był większy niż wynikało z obliczeń :-)
Za tydzień mam się zgłosić tj 2 maj i wtedy już powinno być serduszko :-) trzymajcie kciuki !:-* ps: lekarz dużo bardziej „ zainteresowany „sytuacja niż ta wczoraj :-/

Kurka zalamie sie no...ten przeklety test wywolal @. Wiec oficialnie zaczynam 2 cs po operacji. Ten cykl juz bedzie z testami owu. A po okresie wybieram sie do gina z wynikami badan i by mnie zbadal bo 1 okres po operacji mial 28d a ten 23d wiec cos tu nie hallo...ah wyzalilam sie wiec juz nie bede truc Wam dupki.
Przykro mi :(

reklama
Emilka ma 6 lat za trzy tygodnie, Martusia skończyła w styczniu 3 :)
Jak się trafią bliźniaki to na pewno będzie szok i to spory a małż na zawał zejdzie i sama z przychówkiem zostanę :p już ostatnio codziennie melisę popija bo starsza weszła w okres wiecznego dogadywania :)

Do góry