Witaj mam nadzieję że nie będziemy długo czekać i zaraz posypią się u nas wszystkich zdjęcia pozytywnych testów! ja jestem 3 dni po okresie, ale juz działamyHej :-) witaj ;-))jestes w moim wieku ;-) tez nie mam jeszcze dzieciatka :-) teraz moj 6 cykl staran :-) zobaczymy co z niego wyjdzie niedlugo :-)
reklama
Zuza1988
Aktywna w BB
Tkliwe piersi i brak @ :-)A no to w takim razie faktycznie pozostaje cierpliwość, podziwiam bo wyobrażam sobie że nie możesz usiedzieć z emocji, przynajmniej ja bym tak miała na pewno to czekamy z niecierpliwością na relację z zakomunikowania facetowi że będzie tatusiem)) a miałaś jakieś symptomy czy po prostu brak @?
Zuza1988
Aktywna w BB
Widzę ! Super !!!:-)Czy Wy widzicie tego bladziocha, aż sama nie dowierzam na żywo kreska jest lekko różowa...
Dziewczyny, a jak Wasi faceci podchodzą do tego, że w danym cyklu nici? Bo mój, mam wrażenie że trochę zaczyna się martwić, nie ma dzieci i nigdy się nie starał wcześniej dopóki mnie nie poznał i chyba myślał, że raz zaszalejemy i już się uda Trochę się martwię, bo mam wrażenie że on to bierze do siebie i zaczyna myśleć ze z nim jest coś nie tak, zwłaszcza jak mi gin powiedział, że u mnie nie ma przeciwwskazań. Tłumaczę mu, że pewnie się nie wstrzeliliśmy w owu, niby rozumie, ale to emocjonalne stworzenie i pewnie się i tak przejmuje.
Dopiero od jutra biorę duphaston więc 29 kwietnia idę na betę, to będzie 10 ostatni dzień jego brania, bo takie jest zalecenie naszego lekarza ale owulacje miałam 15 abo 16 kwietnia, więc teoretycznie mogłabym siknąć 24 albo 25, bo to będzie 10 dpo, chociaż postaram się tego nie robić i zaczekać do 29Miałam dokładnie takie same odczucie, że do rany przyłóż. Cieszę się, że na niego trafiłam też mnie wcisnął na sobotę tylko po to żeby zinterpretować wyniki badań i w razie coś to zadziałać z lekami jak będzie taka konieczność żeby ten cykl nie był stracony na chwilę obecną jestem zachwycona
A kiedy masz testować ?
Jest cień, cienia koniecznie powtórz rano!Czy Wy widzicie tego bladziocha, aż sama nie dowierzam na żywo kreska jest lekko różowa...
flor87
Fanka BB :)
U mnie raczej ja zakładałam, że damy rade w 3 miechy to mój mnie stosował, że różnie może być;-) .. mam nadzieje że ten cykl będzie dla wszystkich lasek szczesliwy:-)) ja pewnie zatestuje niedługo z ciekawości ... najpóźniej we wtorek bo musze jechac na ogólne badania i wolałabym wiedzieć czy jestem czy nie ;-) @ ma przyjsc w środę .. oby jej nie byłoDziewczyny, a jak Wasi faceci podchodzą do tego, że w danym cyklu nici? Bo mój, mam wrażenie że trochę zaczyna się martwić, nie ma dzieci i nigdy się nie starał wcześniej dopóki mnie nie poznał i chyba myślał, że raz zaszalejemy i już się uda Trochę się martwię, bo mam wrażenie że on to bierze do siebie i zaczyna myśleć ze z nim jest coś nie tak, zwłaszcza jak mi gin powiedział, że u mnie nie ma przeciwwskazań. Tłumaczę mu, że pewnie się nie wstrzeliliśmy w owu, niby rozumie, ale to emocjonalne stworzenie i pewnie się i tak przejmuje.
A masz jakieś symptomy, że @ nadchodzi? Chociaz podobno objawy ciąży są bardzo podobne jak na @ - ból piersi i podbrzusza, więc można pomylić... oby nie nadeszła!!U mnie raczej ja zakładałam, że damy rade w 3 miechy to mój mnie stosował, że różnie może być;-) .. mam nadzieje że ten cykl będzie dla wszystkich lasek szczesliwy:-)) ja pewnie zatestuje niedługo z ciekawości ... najpóźniej we wtorek bo musze jechac na ogólne badania i wolałabym wiedzieć czy jestem czy nie ;-) @ ma przyjsc w środę .. oby jej nie było
ForgetMeeNot
Fanka BB :)
To jakoś wcześniej niż zazwyczaj z tego co pisałaś, prawda? Super Zaciskam kciuki w takim razieDopiero od jutra biorę duphaston więc 29 kwietnia idę na betę, to będzie 10 ostatni dzień jego brania, bo takie jest zalecenie naszego lekarza ale owulacje miałam 15 abo 16 kwietnia, więc teoretycznie mogłabym siknąć 24 albo 25, bo to będzie 10 dpo, chociaż postaram się tego nie robić i zaczekać do 29
...a mam pytanko z innej beczki, bo kurcze zapomniałam o to gina zapytać. Gdzieś wyczytałam, że po cytologii nie można współżyć, a u mnie owu jutro lub pojutrze i kurcze tak się zastanawiam czy możemy coś podziałać ?
reklama
Wiesz co, ja się kiedyś o to pytałam jak miałam cytologię i mi powiedział, że jak najbardziej można))To jakoś wcześniej niż zazwyczaj z tego co pisałaś, prawda? Super Zaciskam kciuki w takim razie
...a mam pytanko z innej beczki, bo kurcze zapomniałam o to gina zapytać. Gdzieś wyczytałam, że po cytologii nie można współżyć, a u mnie owu jutro lub pojutrze i kurcze tak się zastanawiam czy możemy coś podziałać ?