Magda 2791
Fanka BB :)
U mnie 1dc i 5 cykl staran długo nie musiałam czekać na @ po opóźnieniu. .. w tym cyklu zaczynam mierzenie temp zrobię badanie prolaktyny i 30 kwietnia idę do gina.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli rozpoczynamy razem ;-)U mnie 1dc i 5 cykl staran długo nie musiałam czekać na @ po opóźnieniu. .. w tym cyklu zaczynam mierzenie temp zrobię badanie prolaktyny i 30 kwietnia idę do gina.
NormalneTrzymam kciuki za pozytywny wynik bety.
U mnie 16dpo .bylam dzis rano na powtorce bety.wynik dzis po poludniu.Jedno mnie martwi mierze temperature i skacze ona 37-37,2 nie wiem czy to normalne.wie moze ktoras? Nawet nie wiecie jak ja sie boje poronienia.czasami mrowi mnie brzuch.nie wiem czy to normalne.prosze pomozcie.
Przykro mi .trzymam kciuki aby nastepny cykl byl owocny.Już mam wynik bety. Niestety negatywny. Czekam w takim razie na kapryśną i spóźnialską @.