Kari, cudnie[emoji7] Co tam u walecznego maleństwa?Moj robalek witamy ciocie 9t2d (z om 10t)
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kari, cudnie[emoji7] Co tam u walecznego maleństwa?Moj robalek witamy ciocie 9t2d (z om 10t)
Tak się cieszę, że wszystko ok! Robalek jest cudny Niech rośnie zdrowo! Od razu humor mi się poprawił obym i ja kiedyś takiego zobaczyłaMoj robalek witamy ciocie 9t2d (z om 10t)
Trzymam mocno kciuki mam nadzieję że wszystko dobrze się skończyAsiula nafal krwawie, chwilowo czarna krwia wiec gin mowi ze to zapewne ten wstretny krwiak sie oproznia i puki krew nie jest na nowo zywa to spokojnie. Mam lezec i brac leki jak dotychczas i wrocic do niego za miesiac na zejscie z progesteronu, o ile wszystko oczywiscie bedzie dobrze. Powiedzial ze krwiak nie przylega calkiem do dziecka, jest obok w jakiejs tam odleglosci wiec kciuki zacisniete ze moze sie uda. Jeszcze okolo 3 tyg do drugiego trymestru, za tydzien przylatuje tesciowa zeby mnie odciazyc od wszystkiego tak ze miejmy nadzieje ze mimo wszystko sie ulozy... choc ciezko mi w ten sposob zaczac myslec bo nadal sie boje. Po takich doswiadczeniach nie ma sie co dziwic... nadal nie dociera do mnie ze jestem w ciszy i ze ten maly balwanek tam w srodku mnie zyje.
Trzymam mocno kciuki za waleczne malenstwo.Moj robalek witamy ciocie 9t2d (z om 10t)
Cudna dzidzia [emoji5] trzymam kciuki cały czas za Was [emoji5]. To miało być o kari21.Trzymam mocno kciuki za waleczne malenstwo.[emoji110][emoji110][emoji110]