reklama
1
174974
Gość
Hej dziewczyny! Wybaczcie mi moją nieobecność ale naprawdę nie mam kiedy wejść na forum i nadrabiać posty. U mnie wszystko w porządku, aktualnie planuje 30 urodziny mojego narzeczonego. Właśnie jestem na etapie zamawiania tortu i na bank motywem przewodnim tortu będzie Mario. [emoji23]
Ogólnie mam problem z telefonem, po aktualizacji w nieoczekiwanym, najmniej odpowiednim momencie zamykają mi się aplikacje, już trzeci dzień próbuje wam coś napisać, ale co napisze dłuższy post to mi zamyka się aplikacja i szlag trafia mnie momentalnie. A co u was?
O i jeszcze muszę się pochwalić, że na rocznicę zaręczyn udało się mojemu narzeczonemu wygrać planer ślubny. Zupełny przypadek, ale bardzo miły.
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Ogólnie mam problem z telefonem, po aktualizacji w nieoczekiwanym, najmniej odpowiednim momencie zamykają mi się aplikacje, już trzeci dzień próbuje wam coś napisać, ale co napisze dłuższy post to mi zamyka się aplikacja i szlag trafia mnie momentalnie. A co u was?
O i jeszcze muszę się pochwalić, że na rocznicę zaręczyn udało się mojemu narzeczonemu wygrać planer ślubny. Zupełny przypadek, ale bardzo miły.
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Piłam rok i zaczęłam dostawać @ regularnie i miec owu później pojechaliśmy nad morze i wtedy zaskoczyło. Nie pamiętam już w którym dc robiłam te badania.Musze chyba krzywa cukrowa i insulinowa zrobić, po inofemie miałam krótsze cykle, ale w ciąży wciaz nie jestem. W cyklu w ktorym zaszlam nie pilam nic wiec infolic/inofem/ovarin nie wiem czy dają gwaracje :| a dlugo pilas infolic zanim zaszlas, może za krótko go piłam? Sama już nie wiem. Krzywa robiłaś w konkretnym dniu czy to bez znaczenia? Stosujesz jakas dietę? Ćwiczenia? Masz jakies zalecenia od lekarza?
Diety jako takiej nie stosuje po prostu zdrowo jem dużo warzyw i owoców kasze no i ja nie lubię mięsa wiec jem go mało. Przed pierwszą ciąża ćwiczyłam, ale w domu z mel b. Słuchaj ty nasz dzieci? Bo u mnie po ciąży lekarz juz nie widzi problemu no i hormony się ustabilizowaly. Musze tylko zbić tarczycy bo mam 2.60.
EklerkaDaria
Tsh <0.01Co sie dzieje, bo chyba mi umknęło, słabe wyszły Ci wyniki?
Misza95
Moderator
Hej dziewczyny [emoji4] u mnie 9dc (musze sprawdzac w apce bo jakos nie licze [emoji16]), od wczoraj czuje troszke lewy jajnik, ale w sumie dla mnie to zadna nowosc mimo braku owu [emoji57] bralam aromek, dobrze sie czulam, zadnej wysypki [emoji2] na monitoring jade czwartek/piątek, nie nakrecam sie bardzo po ostatnim cyklu z clo. Postanowiłam, ze jesli nie wyjdzie to daje sobie jeszcze jeden cykl z aromkiem bo mam 20 tabletek i pozniej odpuszcze. Bedziemy sie starac oczywiście, ale bez stymulacji. [emoji4]
Co u Was? Ktory dc, jakie plany na najblizsze dni? Ktoras testuje? [emoji4] @Migdalove fajnie, ze znalazlas chwile na wiadomość. Najlepsze zyczenia dla Narzeczonego [emoji4]
Co u Was? Ktory dc, jakie plany na najblizsze dni? Ktoras testuje? [emoji4] @Migdalove fajnie, ze znalazlas chwile na wiadomość. Najlepsze zyczenia dla Narzeczonego [emoji4]
piorunem
Nie mam dzieci, straciłam ciaze w 6 tc.
Dziekuje, ze mi odpowiedziałaś, zdecydowanie za krotko piłam ten inofem, 3 miesiące, potem przerwa i ciaza, potem 1 miesiąc, teraz nie pije bo chce spróbować bez żadnych wspomagaczy, z wyjątkiem dupka i zwykłego kwasu fol.
Pocieszyłaś mnie, ze z ta ciąża, czyli jesli urodzę może mi się troche gospodarka hormonalna ureguluje sama wspolczuje tarczycy, chyba nie jest łatwo ustawić odpowiednią dawkę leku? Nie znam sie na tym ale koleżanka narzekała, ze tsh jej skacze, raz za duże, raz za male, w jednym miesiącu dawka leku jest ok, a za miesiąc juz za mala
Powiem Ci, że ja nie mam PCOS, ani nic innego, a jak powiedziałam ginekolog, że zamierzamy się starać od lutego to mimo dobrych wyników poradziła picie inofemu, bo twierdzi, że dobrze wpływa na utrzymanie dobrej gospodarki hormonalnej - piłam od stycznia. A w sumie w składzie ma tylko kwas foliowy i jeszcze właśnie coś jedno, czego nazwy nie pamiętam, co wpływa na utrzymanie prawidłowej gospodarki. Twierdziła jeszcze, że pomaga lepiej przygotować macicę na zagnieżdżenie.
W sumie nie wiem jakby było gdybym tego nie piła, ale udało się w 1 cyklu... jedyne co zauważyłam po inofemie to troszkę długość cykli mi się zmieniła, bo zawsze miałam 30-31, a po inofemie miałam jakoś 29.
reklama
Magda 2791
@Ilma przykro mi że ta wredna malpa przyszła. .. trzymaj się musi się w końcu udać :-*
U mnie 27dc rano lekki ból podbrzusza i już 3 dzień bo obudzeniu mdłości które pojawiają się jeszcze czasem w ciągu dnia ale tym się nie sugeruje bo i przy @ mam silne mdłości. ... piersi od rana czuję że bolą ale nie bolą przy dotyku jakoś tak dziwnie nigdy tak nie było. .... @ powinna przyjść jutro lub we wtorek
U mnie 27dc rano lekki ból podbrzusza i już 3 dzień bo obudzeniu mdłości które pojawiają się jeszcze czasem w ciągu dnia ale tym się nie sugeruje bo i przy @ mam silne mdłości. ... piersi od rana czuję że bolą ale nie bolą przy dotyku jakoś tak dziwnie nigdy tak nie było. .... @ powinna przyjść jutro lub we wtorek