reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczyny bylam dzis u gina. Sciagnol mi szewki i powiedzial ze pomalu moge wracac do staran. Z jednej strony sie ciesze bo bardzo chce miec 2 dzidzi a z 2 strony mam pietra jak diabli.

reklama
No cóż... Nie ma wyjścia, trzeba się jutro przejść do Rossmanna. A ja dużo rzeczy trzymam w lodówce, które niekoniecznie trzeba tam trzymać. Mam mało szafek w kuchni, a lodówka jest spora więc wykorzystuje miejsce;)
Ja tak samo ;d mleko w zamknietych kartonach, jajka (ktore chyba kazdy trzyma w lodowce:d), czasem mam chec na szprotki w pomidorach i lezą awaryjne zamkniete tez w lodowce ;p szafek mam za malo.. jeszcze teraz corka zajmuje 3 polki xD stoją tam jakies kaszki, butelki, kubki, mleko, awaryjne słoiczki, leki..

Tam gdzie idę na te badania jest filmik z usg.. płatny 40 zł.. Ale nie wiem czy dostane w w 12 tygodniu
U nas filmiki to dopiero na prenatalnych 2 i 3 trymestru.

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Az musialam sprawdzic.. bo u nas w lodowce stoi. To opis ze strony rossmanna

Zobacz załącznik 842555

I akurat w promocji za 9,99 :-)
A ja od 4 lat uzywam i zawsze na wierzchu trzymalam.nic nigdy sie z nim nie dzialo.teraz bede chowac do lodówki.nie wiedzialam ze trzeba.moja babcia jak sama robila ocet tez zawsze trzymam w szawce w zaciemnionym miejscu w kuchni.dzieki za info

A ja od 4 lat uzywam i zawsze na wierzchu trzymalam.nic nigdy sie z nim nie dzialo.teraz bede chowac do lodówki.nie wiedzialam ze trzeba.moja babcia jak sama robila ocet tez zawsze trzymam w szawce w zaciemnionym miejscu w kuchni.dzieki za info
U mnie stal na blacie do niedawna :d wiec jeszcze lepiej bo w swietle dziennym.. mąż sie doczytal ktoregos dnia

U mnie to samo, tylko już zdążyłam się nakręcić:/ Szkoda tylko tego wczorajszego testu.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Ja terminu @ nie znam.. glupie cykle. Ale jakas dziwna ostatnio jestem, podbrzusze boli i tez sikańca zrobilam na prozno..

reklama
Do góry