reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Kurczę liczyłam się z tym trochę ale znowu z drugiej strony miałam nadzieje ... ach teraz tylko na @ czekać oby przyszła jak najszybciej !!! Teraz zabieram się za wiosenne porządki jakos mam wenę :-)
Mi @ przyszła dzień po bladej kresce więc u Ciebie też powinna się szybko pojawić, powodzenia w porządkach :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Powiedzcie mi jeszcze czy „ wciskacie „ waszym mężom jakieś witaminy na wzmocnienie plemników czy coś takiego ????
Mój mąż łyka olej z wiesiołka w tabletkach,olej z pestek dyni tez w tabletkach oraz kwas foliowy.To suplementy ktore poprawiaja plodnosc sa bogate w cynk i selen olraz w omega 3 i 6.wszystko aby w naszym zyciu pojawilo sie jeszcze jedno malenstwo.maż jeszcze pije ocet jablkowy aby odkwasić organizm .zreszta ja tez.to bogactwo witamin.

Zuza ja zawsze jadłam lekko, ale mój to czekoladka to chrupki i ciągle tylko mięsko. Wiec mówię mu, że teraz koniec z tym i wczoraj zjadł zupę z soczewicy dzis mamy pierś z indyka z marchewka z groszkiem zamiast ziemniaków zrobię mu kuskus

Zuza ja zawsze jadłam lekko, ale mój to czekoladka to chrupki i ciągle tylko mięsko. Wiec mówię mu, że teraz koniec z tym i wczoraj zjadł zupę z soczewicy dzis mamy pierś z indyka z marchewka z groszkiem zamiast ziemniaków zrobię mu kuskus
Super ! Ja to taka bardziej wszystkożerna jestem i mam trochę nadwagi , może teraz na tym się skupie by ten nadbagaż zrzucić a i ciąża szybciej przyjdzie :-) ale do polskiego gina tutaj i tak się umówię bo badania zrobić trzeba ;-) dzięki dziewczyny za wszystkie odp i rady jednak w kupię siła :-)

Jak to siemię pijesz ? Najpierw mielisz czy całe ziarenka???
Mielić. I zaparzyć żeby się taki glut zrobił [emoji23]

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Ja tez pije siemie lniane juz drugi cykl 3×po jednej łyzce wrzucam do goracej wody w kubku dolewam soku lub mleka.mi bardzo smakuje.bardzo porawil mi sie sluz.

Do góry