reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
cześć, dzisiaj 32 dc, w ciazy nie jestem (wczoraj wieczorem jedna kreska na teście) i żadnych objawów na okres :( podłamało mnie to troszkę, Bog wie ile będę czekac na ten okres :( a tak czułam że ten pierwszy cykl po odstawieniu tabletek będzie tragiczny...

reklama
Dziewczyny, skinęłam sobie tak dla formalności,bo wyniku się spodziewałam. Biel. Chociaż nie powiem,kreskę druga znalazłam,bo jej tak usilnie szukałam pod różnym kątem,że znalazłam :D (oczywiście to tylko moja wyobraźnia) czekam na @ i działamy dalej ;)

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

@Anusiak1507 który masz dc?
Testy trzymane dłużej niż wskazany opis na teście nie są wiarygodne niestety. Co do temp. trudno powiedzieć, są różne wahania jak karmisz to może mieć wpływ. Powtórz test za 2-3dni. Trzymam kciuki :-)
Ciezko stwierdzić który DC kalendarz wyznaczył owulację i dziś 16dpo test pokazał odrazu ta kreske

Napisane na MSP95012 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny u mnie 3dpo. 19dc .aplikacja wyznaczyla mi owulacje ze byla w niedziele.tak jak myslalam w tym cyklu byla szybciej.dzis 3 dzien wyzszych temperatur.dzis temp 37,15.ogolnie bardzo spokojny mam wykres temperatur.czuje ze ten cykl bedzie owocny.( wiem ze to moze byc tylko chciejstwo ) .trzymam za was kciuki
Link do: Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend

Hej dziewczyny u mnie 3dpo. 19dc .aplikacja wyznaczyla mi owulacje ze byla w niedziele.tak jak myslalam w tym cyklu byla szybciej.dzis 3 dzien wyzszych temperatur.dzis temp 37,15.ogolnie bardzo spokojny mam wykres temperatur.czuje ze ten cykl bedzie owocny.( wiem ze to moze byc tylko chciejstwo ) .trzymam za was kciuki
Link do: Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend
Piękny wykres. Trzymam kciuki

Napisane na MSP95012 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Co do dziwnych wykresów u mnie apka cztery razy wyznaczała owu a i tak średnio sie to pokrywa z tym co ja czułam [emoji6]
1521012250-6685d1253ec336d0-aaaaaa.jpeg

Tez kp, i ostatnio mało spałam bo dzieciaki chore. Teraz czekam na testy [emoji2]

Wszystkim kreseczek jak najszybciej i spokojnych ciąż [emoji1307]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry