reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Jak teraz myślę, że kiedyś myślałam, że w ciążę to się łatwo zachodzi... Lekarz mi niby mówi że w 6 cykli powinno się nam udać z ovitrelle i duphaston-em. Swoją drogą ten lek faktycznie daje ciążowe objawy. W tym cyklu brałam go pierwszy raz, wczoraj wzięłam ostatnia tabletke, ale dopiero po 6 dniach brania miałam te objawy i tak myślałam, że to zagnieżdżanie, bo oczywiście się o tym naczytalam;):-p, a ta wczorajsza beta sprowadziła mnie na ziemię. Chociaż to było 11dpo, ale lekarz kazał mi ostatniego dnia brania duphastonu zrobić bete więc chyba wie, że już powinno coś wyjść ....

Chyba to jednak wina ziół, niepotrzebnie je piłam skoro biorę dupka.
A co do samego dupka, to tez zaczynam mieć wątpliwości czy branie go w ciemno mi pomoże... Na razie pluje sobie w brodę za głupotę, zioła to nie zabawa :(
Duphaston bierzesz na wyregulowanie cykli. Ja też tak brałam przez długi czas bez wspomagaczy na owulacje. Ale powinna ci sprawdzić czy owulacja jest i czy pękają pecherzyki. Ja bynajmniej tak miałam. Potem wprowadziła clostibegyt i ovitrelle. Teraz aktualnie Lamette i ovitrelle.

Chyba to jednak wina ziół, niepotrzebnie je piłam skoro biorę dupka.
A co do samego dupka, to tez zaczynam mieć wątpliwości czy branie go w ciemno mi pomoże... Na razie pluje sobie w brodę za głupotę, zioła to nie zabawa :(
No z ziołami nie ma żartów, trochę się ich obrałam i czasami miałam wrażenie, że działają mocniej jak antybiotyki.

I znowu w tajemnicy przed narzeczonym. [emoji14] Może w końcu się uda niespodzianka, ale tym razem bez okazji. :D

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

I znowu w tajemnicy przed narzeczonym. [emoji14] Może w końcu się uda niespodzianka, ale tym razem bez okazji. :D

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Zawsze jakaś okazja się znajdzie, pisałaś coś chyba o rocznicy zaręczyn? :)

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry