reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Sesil nie trać nadziei u mezczyzny bardzo latwo poprawic nasienie.podobno olej z pestek dyni dziala cuda.ja mojego profilatycznie nim szpikuje i wiesiolkiem tez.tak wiec wiem ze to bardzo ciezka sytuacje ale jak to mowia nie ma sytuacji bez wyjscia.trzymam kciuki

reklama
U niego nie ma co poprawiac, plemników po prostu nie ma w nasieniu!! Można poprawić gdy są słabe ale nie gdy ich całkowicie nie ma..

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Do dziewczyn biorących wiesiołek :) też was tak po nim pryszczy? Zawsze miałam problem ze skórą od okresu dojrzewania ale odkąd biorę wiesiołek jest koszmar :/ :crazy:
u mnie 15 dc juz chyba po owu czekamy na efekty
Co prawda to był mój pierwszy cykl z wiesiołkiem ale nic negatywnego nie zauważyłam

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam, zadko pisze bo ciezko mi sie przelamac abu sie tak uzewneczniac noi mialam sie nie wkrecac, ale czytam was i jestem z wami myslami. Mam miesniaka i zazwyczaj tuz po owoluacji plamilam juz az do miesiaczki. A w tym cyklu nic byl moment ze sutki staly jak szalone noi zaczelam sie wkrecac ze sie moze udalo. Okres powinien byc lada dzien brzuch zaczyna bolec jak na okres, bola plecy. Ach....

Do dziewczyn biorących wiesiołek :) też was tak po nim pryszczy? Zawsze miałam problem ze skórą od okresu dojrzewania ale odkąd biorę wiesiołek jest koszmar :/ :crazy:
u mnie 15 dc juz chyba po owu czekamy na efekty
Mnie wysypało ostatnio, ale trudno powiedzieć czy to po wiesiołku, jeśli wpływa na hormony to teoretycznie może wysypać.

Powiem Wam, że jutro wg terminu powinnam dostać @. Żadnych dolegliwości nie mam, tak jak zawsze coś tam delikatnie ćmiło, tak teraz zupełna cisza. Gdybym nie wiedziała, że się udało to pomyślałabym pewnie, że wszystko mi się poprzestawiało po tym inofemie...

@Sesil trzymam kciuki, żeby okazało się, że da się to naprawić i będzie ok. Bardzo mocno Wam tego życzę.

@Migdalove a mogłabyś mi zmienić cykl starań na 1? Bo dopiero teraz zaczynamy starania ponieważ wcześniej musiałam odczekać do pierwszej @ po poronieniu i dopiero teraz zaczniemy jak sie okres skończy :)

reklama
hej u mnie dziś 24dc i niby 11 dni po owu odebrałam wyniki progesteron 21,71 a beta 2 niby nic nie ma ale cos mi nie daje pokoju może zawczesnie bete zrobiłam. 21.02 pechezyk miał 18 mm a w poniedziałek 26 było widoczne ciałko zolte do tej pory przypuszczałam ze owu była w piątek czyli 23 i to byłoby teraz 11 dni po ale może nie było w piątek tylko w sobote lub niedziele ??? co myślicie dziś mi się kreci w glowie i niedobrze mi

Do góry