reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Hej. Czy ktos mnie jeszcze pamieta?:)
Hej. Pewnie że tak [emoji6]. Co słychać:)?

uhgqcrm.png

reklama
@Kasienka3b pewnie!
Co tam?

Termomix pytanie zasadnicze: czy jest wystarczający dla 5 osobowej rodziny lubiacej dobrze zjeść? Boję się że pojemnosciowo nie wyrobi...

Wózki ja nigdy nie gustowalam w parasolki lub tego typu wózki. U nas solidna budowa i konstrukcją to podstawa.
Głęboki mialam z FocusaNovalex- gondola rewelacja ale spacerowy nie bardzo. Dlatego tez mogę z reką na sercu polecic spacerowkę Quatro. Duża ale i dziecko w niej się ładne pupą siedzi bo ma miejsce, do spania super no i sprawdza się jako bagaznik na zakupy. Polecam!
Do naszego OplaVectra smało luzem wchodził i jeszcze na bagaże było miesca. Teraz do KiaSportage nie próbowaliśmy bo nie trzeba.

Ostatnia edycja:
...tak myślałam kurcze...:szok::sorry2: Ja nie wiem czemu ale mam wrażenie, że z tym gotowaniem to wieksze rodziny pozostawione są na pastwę garów jak kociołki od babajagi.

Taki mam głęboki tylko szary.

wozek1.jpg

Natomiast z ubolewaniem stwierdzam, że naszego porządnego spotrowego Quatro już chyba nie znajdziecie. Same jakieś udziwnione modele. Poszukam, może znajdę nasz model....

Załączniki

• wozek1.jpg
    wozek1.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 412
Ps nie ciąża ani nie owulacja na to pierwsze za wcześnie na objawy i prawdopodobieństwo że w ogóle będzie a na to drugie już za późno

Hej. Czy ktos mnie jeszcze pamieta?:)
Hej! Miło cię znowu widzieć :) Co u ciebie?

My kupiliśmy spacerówkę Baby Jogger city mini. Miałam wcześniej x-landera, a potrzebna była mała i lekka do samolotu. Byłam bardzo z niej zadowolona. Stoi zafoliowana w garażu, a propos zostawiania rzeczy po dzieciach. Na strychu tez leży pełno ubrań i zabawek może się przydadzą jeszcze. Mam taką nadzieje... Ale mówiąc szczerze to coraz mniej w to wierze. Nie mam siły walczyć znowu 5 lat.

reklama
Do góry