reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Hej. Czy ktos mnie jeszcze pamieta?:)
Hej. Pewnie że tak [emoji6]. Co słychać:)?

uhgqcrm.png

reklama
@Kasienka3b pewnie!
Co tam?

Termomix pytanie zasadnicze: czy jest wystarczający dla 5 osobowej rodziny lubiacej dobrze zjeść? Boję się że pojemnosciowo nie wyrobi...

Wózki ja nigdy nie gustowalam w parasolki lub tego typu wózki. U nas solidna budowa i konstrukcją to podstawa.
Głęboki mialam z FocusaNovalex- gondola rewelacja ale spacerowy nie bardzo. Dlatego tez mogę z reką na sercu polecic spacerowkę Quatro. Duża ale i dziecko w niej się ładne pupą siedzi bo ma miejsce, do spania super no i sprawdza się jako bagaznik na zakupy. Polecam!
Do naszego OplaVectra smało luzem wchodził i jeszcze na bagaże było miesca. Teraz do KiaSportage nie próbowaliśmy bo nie trzeba.

Ostatnia edycja:
...tak myślałam kurcze...:szok::sorry2: Ja nie wiem czemu ale mam wrażenie, że z tym gotowaniem to wieksze rodziny pozostawione są na pastwę garów jak kociołki od babajagi.

Taki mam głęboki tylko szary.

wozek1.jpg

Natomiast z ubolewaniem stwierdzam, że naszego porządnego spotrowego Quatro już chyba nie znajdziecie. Same jakieś udziwnione modele. Poszukam, może znajdę nasz model....

Załączniki

• wozek1.jpg
    wozek1.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 424
Ps nie ciąża ani nie owulacja na to pierwsze za wcześnie na objawy i prawdopodobieństwo że w ogóle będzie a na to drugie już za późno

Hej. Czy ktos mnie jeszcze pamieta?:)
Hej! Miło cię znowu widzieć :) Co u ciebie?

My kupiliśmy spacerówkę Baby Jogger city mini. Miałam wcześniej x-landera, a potrzebna była mała i lekka do samolotu. Byłam bardzo z niej zadowolona. Stoi zafoliowana w garażu, a propos zostawiania rzeczy po dzieciach. Na strychu tez leży pełno ubrań i zabawek może się przydadzą jeszcze. Mam taką nadzieje... Ale mówiąc szczerze to coraz mniej w to wierze. Nie mam siły walczyć znowu 5 lat.

reklama
Do góry