reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
@Kasienka3b pewnie!
Co tam?

Termomix pytanie zasadnicze: czy jest wystarczający dla 5 osobowej rodziny lubiacej dobrze zjeść? Boję się że pojemnosciowo nie wyrobi...

Wózki ja nigdy nie gustowalam w parasolki lub tego typu wózki. U nas solidna budowa i konstrukcją to podstawa.
Głęboki mialam z FocusaNovalex- gondola rewelacja ale spacerowy nie bardzo. Dlatego tez mogę z reką na sercu polecic spacerowkę Quatro. Duża ale i dziecko w niej się ładne pupą siedzi bo ma miejsce, do spania super no i sprawdza się jako bagaznik na zakupy. Polecam!
Do naszego OplaVectra smało luzem wchodził i jeszcze na bagaże było miesca. Teraz do KiaSportage nie próbowaliśmy bo nie trzeba.
Mamy jeden solidny wozek ;-) potrzeba mi drugiego na dojazdy zeby nie wazyl 13 kg :d

@Kasienka3b pewnie!
Co tam?

Termomix pytanie zasadnicze: czy jest wystarczający dla 5 osobowej rodziny lubiacej dobrze zjeść? Boję się że pojemnosciowo nie wyrobi...

Wózki ja nigdy nie gustowalam w parasolki lub tego typu wózki. U nas solidna budowa i konstrukcją to podstawa.
Głęboki mialam z FocusaNovalex- gondola rewelacja ale spacerowy nie bardzo. Dlatego tez mogę z reką na sercu polecic spacerowkę Quatro. Duża ale i dziecko w niej się ładne pupą siedzi bo ma miejsce, do spania super no i sprawdza się jako bagaznik na zakupy. Polecam!
Do naszego OplaVectra smało luzem wchodził i jeszcze na bagaże było miesca. Teraz do KiaSportage nie próbowaliśmy bo nie trzeba.
My też mamy Vectrę, tylko B, ale w hatchbacku to pewnie wózek jakikolwiek na luzie się zmieści bo bagażnik ba spory. :)

Ten citi baby jogger podobno fajny ! My mamy britaxa motion. Jest na prawdę super no i wystarczy później dokupić gondole. Spacerówka do samolotu mamy zwykłą parasolke bo po tym jak widzieliśmy jak się z nimi obchodzą na lotnisku szkoda nam było britaxa ;)
Ja też mam pełno ciuchów po córce. Te fajniejsze zostawiam, ale body czy koszulki oddaje jednak wolałabym żeby drugie dziecko takie rzeczy miało nowe. No i musimy celować w dziewczynkę :p wózek 3 w 1 sprzedałam bo jednak teraz kupiłabym sam głęboki i osobno fotelik. Za to chusty, nosidlo czekają aż na nowo będzie można je używać :)

Ja też wszystkie rzeczy po synku zostawiałam z myślą o drugim chociaż na pewno będę mnie zakupy korcily [emoji14]
My mamy spacerówkę joie litetrax i bardzo polecam super się sprawdza :)

No baby jogger fajny ale jako wozek drugi troche za drogi xD na codzien mamy Bebetto Nico. Teraz chyba kupie Lionelo Emma Plus

@tola_tola co u Ciebie? Jak samopoczucie? Dzidziuś?

Dziewczyny, jak tam THERMOMIX się sprawdza? Podzielcie się opinią.

Rewelacja :)
Mam tak od kilku dobrych lat, ale to też samo zamiłowanie do akcesoriów dziecięcych, bardzo bym chciała pracować w sklepie dziecięcym z wózkami itp. :) My to mamy tak już teoretycznie model wózka wybrany. [emoji23]
Ja narazie oglądam ale mam świra :D

reklama
Ja też wszystkie rzeczy po synku zostawiałam z myślą o drugim chociaż na pewno będę mnie zakupy korcily [emoji14]
My mamy spacerówkę joie litetrax i bardzo polecam super się sprawdza :)
Chcialam Joie Muze jako wlasnie ten drugi ale tez przy drogi xD
A co do rzeczy to ja po corce czesc oddalam znajomej czesc do domu dziecka oddaje a czesc zostawiam ;-) bo mielismy ciuszkow mega duzo i polowy nie zdazylam zalozyc nawet :p zostawilam moje ulubione ;-)

Do góry