Kasienka3b
Fanka BB :)
Wiec jestem juz po operacji. Niestety bez niespodzianek sie nie obylo. Mysle ze za jakis czas wroce do grona staraczek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mamy jeden solidny wozek ;-) potrzeba mi drugiego na dojazdy zeby nie wazyl 13 kg :d@Kasienka3b pewnie!
Co tam?
Termomix pytanie zasadnicze: czy jest wystarczający dla 5 osobowej rodziny lubiacej dobrze zjeść? Boję się że pojemnosciowo nie wyrobi...
Wózki ja nigdy nie gustowalam w parasolki lub tego typu wózki. U nas solidna budowa i konstrukcją to podstawa.
Głęboki mialam z FocusaNovalex- gondola rewelacja ale spacerowy nie bardzo. Dlatego tez mogę z reką na sercu polecic spacerowkę Quatro. Duża ale i dziecko w niej się ładne pupą siedzi bo ma miejsce, do spania super no i sprawdza się jako bagaznik na zakupy. Polecam!
Do naszego OplaVectra smało luzem wchodził i jeszcze na bagaże było miesca. Teraz do KiaSportage nie próbowaliśmy bo nie trzeba.
No pewnie ze tak! [emoji813]Hej. Czy ktos mnie jeszcze pamieta?
My też mamy Vectrę, tylko B, ale w hatchbacku to pewnie wózek jakikolwiek na luzie się zmieści bo bagażnik ba spory.@Kasienka3b pewnie!
Co tam?
Termomix pytanie zasadnicze: czy jest wystarczający dla 5 osobowej rodziny lubiacej dobrze zjeść? Boję się że pojemnosciowo nie wyrobi...
Wózki ja nigdy nie gustowalam w parasolki lub tego typu wózki. U nas solidna budowa i konstrukcją to podstawa.
Głęboki mialam z FocusaNovalex- gondola rewelacja ale spacerowy nie bardzo. Dlatego tez mogę z reką na sercu polecic spacerowkę Quatro. Duża ale i dziecko w niej się ładne pupą siedzi bo ma miejsce, do spania super no i sprawdza się jako bagaznik na zakupy. Polecam!
Do naszego OplaVectra smało luzem wchodził i jeszcze na bagaże było miesca. Teraz do KiaSportage nie próbowaliśmy bo nie trzeba.
Dobrze, że już jest wszystko ok. Trzymam kciuki, żebyś wróciła do nas jak najprędzej.Wiec jestem juz po operacji. Niestety bez niespodzianek sie nie obylo. Mysle ze za jakis czas wroce do grona staraczek
@tola_tola co u Ciebie? Jak samopoczucie? Dzidziuś?
Dziewczyny, jak tam THERMOMIX się sprawdza? Podzielcie się opinią.
Ja narazie oglądam ale mam świraMam tak od kilku dobrych lat, ale to też samo zamiłowanie do akcesoriów dziecięcych, bardzo bym chciała pracować w sklepie dziecięcym z wózkami itp. My to mamy tak już teoretycznie model wózka wybrany. [emoji23]
Chcialam Joie Muze jako wlasnie ten drugi ale tez przy drogi xDJa też wszystkie rzeczy po synku zostawiałam z myślą o drugim chociaż na pewno będę mnie zakupy korcily [emoji14]
My mamy spacerówkę joie litetrax i bardzo polecam super się sprawdza