reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
@Kasienka3b pewnie!
Co tam?

Termomix pytanie zasadnicze: czy jest wystarczający dla 5 osobowej rodziny lubiacej dobrze zjeść? Boję się że pojemnosciowo nie wyrobi...

Wózki ja nigdy nie gustowalam w parasolki lub tego typu wózki. U nas solidna budowa i konstrukcją to podstawa.
Głęboki mialam z FocusaNovalex- gondola rewelacja ale spacerowy nie bardzo. Dlatego tez mogę z reką na sercu polecic spacerowkę Quatro. Duża ale i dziecko w niej się ładne pupą siedzi bo ma miejsce, do spania super no i sprawdza się jako bagaznik na zakupy. Polecam!
Do naszego OplaVectra smało luzem wchodził i jeszcze na bagaże było miesca. Teraz do KiaSportage nie próbowaliśmy bo nie trzeba.
Mamy jeden solidny wozek ;-) potrzeba mi drugiego na dojazdy zeby nie wazyl 13 kg :d

@Kasienka3b pewnie!
Co tam?

Termomix pytanie zasadnicze: czy jest wystarczający dla 5 osobowej rodziny lubiacej dobrze zjeść? Boję się że pojemnosciowo nie wyrobi...

Wózki ja nigdy nie gustowalam w parasolki lub tego typu wózki. U nas solidna budowa i konstrukcją to podstawa.
Głęboki mialam z FocusaNovalex- gondola rewelacja ale spacerowy nie bardzo. Dlatego tez mogę z reką na sercu polecic spacerowkę Quatro. Duża ale i dziecko w niej się ładne pupą siedzi bo ma miejsce, do spania super no i sprawdza się jako bagaznik na zakupy. Polecam!
Do naszego OplaVectra smało luzem wchodził i jeszcze na bagaże było miesca. Teraz do KiaSportage nie próbowaliśmy bo nie trzeba.
My też mamy Vectrę, tylko B, ale w hatchbacku to pewnie wózek jakikolwiek na luzie się zmieści bo bagażnik ba spory. :)

Ten citi baby jogger podobno fajny ! My mamy britaxa motion. Jest na prawdę super no i wystarczy później dokupić gondole. Spacerówka do samolotu mamy zwykłą parasolke bo po tym jak widzieliśmy jak się z nimi obchodzą na lotnisku szkoda nam było britaxa ;)
Ja też mam pełno ciuchów po córce. Te fajniejsze zostawiam, ale body czy koszulki oddaje jednak wolałabym żeby drugie dziecko takie rzeczy miało nowe. No i musimy celować w dziewczynkę :p wózek 3 w 1 sprzedałam bo jednak teraz kupiłabym sam głęboki i osobno fotelik. Za to chusty, nosidlo czekają aż na nowo będzie można je używać :)

Ja też wszystkie rzeczy po synku zostawiałam z myślą o drugim chociaż na pewno będę mnie zakupy korcily [emoji14]
My mamy spacerówkę joie litetrax i bardzo polecam super się sprawdza :)

No baby jogger fajny ale jako wozek drugi troche za drogi xD na codzien mamy Bebetto Nico. Teraz chyba kupie Lionelo Emma Plus

@tola_tola co u Ciebie? Jak samopoczucie? Dzidziuś?

Dziewczyny, jak tam THERMOMIX się sprawdza? Podzielcie się opinią.

Rewelacja :)
Mam tak od kilku dobrych lat, ale to też samo zamiłowanie do akcesoriów dziecięcych, bardzo bym chciała pracować w sklepie dziecięcym z wózkami itp. :) My to mamy tak już teoretycznie model wózka wybrany. [emoji23]
Ja narazie oglądam ale mam świra :D

reklama
Ja też wszystkie rzeczy po synku zostawiałam z myślą o drugim chociaż na pewno będę mnie zakupy korcily [emoji14]
My mamy spacerówkę joie litetrax i bardzo polecam super się sprawdza :)
Chcialam Joie Muze jako wlasnie ten drugi ale tez przy drogi xD
A co do rzeczy to ja po corce czesc oddalam znajomej czesc do domu dziecka oddaje a czesc zostawiam ;-) bo mielismy ciuszkow mega duzo i polowy nie zdazylam zalozyc nawet :p zostawilam moje ulubione ;-)

Do góry