reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Hej. Dziewczyny, zrobilam.bobo test i nie ma na nim nic... Takze wczorajszy test to jakis niewypał. To tyle.

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze, przykro mi. [emoji17] Dlatego ja od tego cyklu już nie będę robić testów, tylko będę czekać na @, a jak się spóźni to po kilku dniach będę szła na betę. Za dużo stresu mnie kosztują te testy...

reklama
Hej. Dziewczyny, zrobilam.bobo test i nie ma na nim nic... Takze wczorajszy test to jakis niewypał. To tyle.

Ja nie wiem co ostatnio z tymi fałszywymi pozytywami ....

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Witam sie w 16 dc. Za jakies 2 tygodnie bede testować. Bardzo boje sie rozczarowania bo sie nastawilam na ten cykl:(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Przykro mi.znam ten ból.raz cos tam widac innym razem biel.mialam nadzieje ze tym razem sie udalo.Dzis kupie ostatni test tenbsuper czuly pink .ale nadziei juz nie mam.objawy minely z odstawieniem dupka.dzis 3 dzien bez niego i 37 stopni.jeszcze wysoko ale czuje ze @ sie zbliza.dół i smutek okropny.dzis 14 dpo .trzymam za was kciuki.
Link do: Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend

witam serdecznie dziś mam14dc :) wiecie co mi się snilo?? masakra dziś mnie meczyly sny erotyczne ha ha :) pamiętam ze jak zaszłam w ciaze z mlodsza corka tez miałam takie sny czyzby to był znak?? @ma przyjść 8 marca akurat na dzień kobiet:) ciekawe czy przyjdzie jak nie to będziemy testować :)
Ja dziś tez miałam erotyczny sen aż sama nie wierze testy owu wreszcie ciemnieją wiec ruszamy ze staraniami ,@ ma być około 10.03 oby nie przyszła hihi

A ja dzisiaj miałam sen, że mieszkamy w Radoszewicach, mieliśmy pójść na spacer, było lato... Taka szczęśliwa byłam. Budzę się, i wielkie rozczarowanie. [emoji26] Co najmniej raz w tygodniu patrzę czy jest jakaś oferta kupna domu w tamtej miejscowości. No cóż, może kiedyś uda nam się zarobić na budowę domu w tamtych rejonach.

reklama
Do góry