reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
@Migdalove ja zawsze staram się postawić siebie w takim sytuacji i niestety, jeśli potencjalna niania poinformowaliby mnie o tym, że planuje ciążę w najbliższym czasie lub stara się już o dziecko to na pewno nie zatrudniłabym jej - po co mi niania, która po miediącu czy 2 zrezygnuje i będę zmuszona szukać nowej? Wiem, że niezależnie od tego i tak można zrezygnować, ale w takiej sytuacji to niemal pewne, a dziecko to nie zabawka i nie chciałabym, żeby za kilka miesięcy znowu musiało się do kogoś przekonywać.

@Migdalove ja na Twoim miejscu nie mówiłabym o swoich planach. Niewiadomo jak się sprawy potoczą, a na miejscu rodziców wybrałbym osobę dyspozycyjną, która nie zaskoczy mnie rezygnacją po kilku tygodniach czy miesiącach

BE198CC0-534F-4F28-B4E7-B8D4364C3485.jpeg
Dostałam dzisiaj order smerfa marudy - mój mąż stwierdził, że marudzę jak nigdy i nie wiem sama co chcę ;p i nawet pies się na mnie obraził jak go wykompałam i teraz odwraca się jak do niego mówię, ale przynajmniej jest czysty ;) eh co za życie ;p
Też muszę się na nich obrazić chyba ;)

Nudna, leniwa sobota...

Załączniki

• BE198CC0-534F-4F28-B4E7-B8D4364C3485.jpeg
    BE198CC0-534F-4F28-B4E7-B8D4364C3485.jpeg
    93,5 KB · Wyświetleń: 279
Zobacz załącznik 840315 Dostałam dzisiaj order smerfa marudy - mój mąż stwierdził, że marudzę jak nigdy i nie wiem sama co chcę ;p i nawet pies się na mnie obraził jak go wykompałam i teraz odwraca się jak do niego mówię, ale przynajmniej jest czysty ;) eh co za życie ;p
Też muszę się na nich obrazić chyba ;)

Nudna, leniwa sobota...
Śliczna psinka [emoji4]

reklama
Do góry