reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Nie. Byłam wczoraj na rtg zęba i powiedziała mi, że punktowe rtg zęba ma bardzo małą dawkę promieniowania i z fartuchem można zrobić, jeśli jest konieczność, ale nad rtg panoramicznym już trzeba się bardziej zastanowić, więc myślę że płuc tymbardziej.
To.mam problem wielki.bo wykryto gruźlicę płuc u mamy i kazano się zbadać więc ah.. nie przez to wszystko się załamuje

reklama
Kurczę, boli mnie brzuch jak na okres, mam temperaturę 37 stopni. Boję się, że dzieje się coś niedobrego ;(
Akurat zauważyłam że każda na początku ciąży rozkłada coś [emoji23]a temp w ciąży 37 stopni to normalna temp. Ja jestem trochę cieplejsza i na USG prenatalnym jak lekarz robił mi USG i dotkną brzucha to pytał czy chora nie jestem [emoji23] a ja mówię że nieee. A on na to że niektóre kobiety w ciąży mają wyższa ciepłotę ciała

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Spokojnie ból brzucha nie musi oznaczać, że już się coś dzieje złego. Mnie przez pierwszy tydzień jak dowiedziałam się o ciąży brzuch bolał codziennie. Teraz też czasami boli ale to dlatego, że macica się powiększa. Głowa do góry ;).
No tak a ból jak na @ na początku ciąży normalny :) w obu ciążach tak miałam :)

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Akurat zauważyłam że każda na początku ciąży rozkłada coś [emoji23]a temp w ciąży 37 stopni to normalna temp. Ja jestem trochę cieplejsza i na USG prenatalnym jak lekarz robił mi USG i dotkną brzucha to pytał czy chora nie jestem [emoji23] a ja mówię że nieee. A on na to że niektóre kobiety w ciąży mają wyższa ciepłotę ciała

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Jesli wyjdzie na to, ze faktycznie u mnie ciaza, to bede pptwierdzeniem, ze na ppczatku objawy są jak na przeziebienie ;)

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kurcze odpalam sobie forum a tu tyle cudownych wiadomości :D i nowe domy i ciaze jejku uwielbiam takie newsy :D gratuluje serdecznie! :*

Aaa i z ta ciaza na nowym miejscu to cos w tym jest :) u nas też tak było heh :)
Ogólnie to od września mieszkamy na swoim więc może i u nas sie szybko uda :p
O no proszę my na swoim od listopada wiec tez liczymy na szybkie zafasolkowanie :-) :)

Do góry