reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
W ogóle tak się zastanawiam czy ja czasami nie mam tyłozgięcia macicy. Muszę zapytać przy następnej wizycie lekarza. Objawy wyczytane na to wskazują. Czy któraś z was cierpi na tyłozgięcie macicy? Odczuwanie dyskomfort podczas niektórych pozycji podczas seksu?

Ja mam tyłozgięcie macicy ale nie odczuwam z tego powodu jakiegoś dyskomfortu... Prócz bolesnych miesiączek, które podobno mają z tym związek

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam tyłozgięcie macicy ale nie odczuwam z tego powodu jakiegoś dyskomfortu... Prócz bolesnych miesiączek, które podobno mają z tym związek

Może po prostu blednie się 'diagnozuje'. Prawdę mówiąc zawsze boli mnie ta strona, która pękła przez CP, więc może ten jajowód jest wrażliwy w niektórych fazach cyklu. Bo nie zawsze podczas stosunku ten ból występuje. Najwyżej dopytam lekarza na następnej wizycie.

Laaaski!!!
Ratunku!!!
Ile do cholery jest tam kresek ?! Ja już sama nie wiem co się dzieje....
Jutro lecę na krew!

Załączniki

• 4F70DFDE-B27E-4054-AD9F-A39CE45E61CC.jpeg
    4F70DFDE-B27E-4054-AD9F-A39CE45E61CC.jpeg
    979,6 KB · Wyświetleń: 127
TAK zrobie pojde na badanie i sie okaze. O dziecku bardzo marzymy z mezem . Moja 1 ciaza obumarla w 8 tygodniu. Okazalo sie ze mam nadczynosc. Na szczescie wszystko sie unormowalo po lekach teraz raz na pol roku badania

Może po prostu blednie się 'diagnozuje'. Prawdę mówiąc zawsze boli mnie ta strona, która pękła przez CP, więc może ten jajowód jest wrażliwy w niektórych fazach cyklu. Bo nie zawsze podczas stosunku ten ból występuje. Najwyżej dopytam lekarza na następnej wizycie.

Dopytaj koniecznie bo każdy ból lepiej omówić, niż samemu sie zastanawiać..

reklama
Do góry