reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Hej dziewczyny.
Od 5 dni spoznia mi sie miesiaczka dzis robilam test niestety negatywny. Bola mnie piersi, mam zgage prawie codziennie , wzdety brzuch. Stresu zero.nawet jak teraz spoznia mi sie@ nie mysle o tym jakos bardzo . Dodam ze cykle mam regularne co 28 dni jak w zegarku . WIEC nie wiem co sie dzieje

Dzisiaj się upociłam, zrobiłam sobie porządny trening od dłuższego czasu i wiecie co? Czuję się wypoczęta a nie zmęczona, tego było mi trzeba. :D Teraz leżę i czekam aż mój Pan (przyszły) mąż wybierze jakiś film na dzisiejszy wieczór. Jeszcze tylko jakby popcorn zrobił to byłoby bosko. [emoji23] Owulacja dziś na bank, tak czuję z objawów, działania w tej sprawie są bardzo intensywne. [emoji106] Mam nadzieję, że jak teraz będę już rejestrowała się do ginekologa to aby potwierdzić ciążę. [emoji14]

Za Was wszystkie trzymam równie mocno kciuki jak za samą siebie. [emoji813]
Owocnych starań :)! Dziękuje za kciuki i również za ciebie trzymam mocno kciuki ✊✊✊
Zrobiłam drugi test owu godzinę temu. Pierwszy z góry robiony wczoraj 18:30
Środkowy dzisiaj przed 10:00
Ostatni zrobiony godzinę temu [emoji4]
1519325170-0a8827effc5190c7-aaaaaa.jpeg
Wygląda super! Powodzenia i trzymam kciuki ✊✊✊
Cześć dziewczyny ! Dziś mój 13dc ,cykle 29-35 ,mam syna ur 2010,mieszkam w Niemczech ,2015 puste jajo płodowe 10tc ,od września 2017 znowu starania testy owu jak na razie negatywne buuu
Witaj. Ja również mam syna z 2010r.:) Tylko, że mi to trochę więcej zajęło, bo aż 5 lat:(

Ten mały pulsujacy punkt tak mnie uspokoił tym bardziej, że naprawdę się nie spodziewałam. Teraz trzymam kciuki za Was wszystkie żebyście jak najszybciej zobaczyly 2 kreseczki.
Super! Teraz już możesz być spokojniejsza, bo i tak do porodu jest jakiś zawsze stres. Jesteś pod dobra opieką i dzidzia zdrowo się rozwija. Spokojnych miesięcy życzę :) i dziękuję za kciuki :). Mam nadzieję, że naszą resztę szybko pozarażasz :p

Hej dziewczyny.
Od 5 dni spoznia mi sie miesiaczka dzis robilam test niestety negatywny. Bola mnie piersi, mam zgage prawie codziennie , wzdety brzuch. Stresu zero.nawet jak teraz spoznia mi sie@ nie mysle o tym jakos bardzo . Dodam ze cykle mam regularne co 28 dni jak w zegarku . WIEC nie wiem co sie dzieje
A może badanie krwi beta hcg rozwiało by wątpliwości?

Hej dziewczyny.

Witaj! Na twoim miejscu poszłabym na betę. Wiedziała byś chociaż czy ciąża jest czy jej nie ma. Jeśli ciąży nie ma to wizyta u lekarza powinna rozwiać twoje wątpliwości. Ale życzę Ci z całego serducha, żeby miesiączka już wcale nie przyszła a beta była wysoka o ile będziesz chciała / mogła ją zrobić. :)

reklama
Cześć dziewczyny ! Dziś mój 13dc ,cykle 29-35 ,mam syna ur 2010,mieszkam w Niemczech ,2015 puste jajo płodowe 10tc ,od września 2017 znowu starania testy owu jak na razie negatywne buuu

Witaj! Super, że do nas dołączyłaś. :) Przykro mi z powodu straty. [emoji17]
Życzę Ci abyś jak najszybciej ujrzała dwie kreseczki! [emoji813]
Na pierwszej stronie wątku prowadzimy tabelkę, zerknij na nią żeby nas trochę poznać. Jeśli chcesz abym Cię dopisała zapoznaj się z danymi i napisz mi je. :)

Do góry