karOls9
Fanka BB :)
@Migdalove to super , to trzymam kciuki żebyś dostała te prace
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cholerka ja dziś 40 dc :/
Na@ się nie zanosi - brzuch nie boli, cycki bez zmian, cera tez jakby nie gorsza...
Zastanawiam się co jest grane. Fakt cykle miewam nieregularne i normalnie by mnie to jakoś specjalnie nie ruszało, natomiast teraz jak się staramy to budzi się we mnie nadzieja, że to ciąża.
Testów zrobiłam już kilka - wszystkie negatywne także wczoraj wypiłam siebie winko, kawy tez spożywam na litry
Dziś rano mój kochany wynosząc śmieć dostrzegł pudełko po teście i woła mnie, żeby mi coś pokazać. Myśle sobie, ze może test się zalał i jakimś cudem zrobiły się dwie krechy, ale po takim czasie to tylko błąd testu wiec lecę mu tłumaczyć. Wpadam do kuchni i M pyta mnie skąd mam ten test. Wiec opowiadam mu że kupiłam przez neta zapas, żeby nie latać do apteki. Niestety okazało się, że te testy są już grubo po terminie ważności . Termin minął 20/06/2017
Co myślicie kochane o tym?
Już kazałam mu dziś kupić nowy test w aptece, bo ja nie mogę się wyrwać z biura.
Lecieć jutro na bete, czy zrobić test i poczekać na wizytę u gina 28/02 ?
Zanim będę mogła pracować w żłobku czy w przedszkolu to jeszcze parę lat nauki, dopiero jestem na 2 semestrze LO. Mam nadzieję, że uda mi się spełnić te marzenie i pójść na studia.Super! Również mam konto na tym portalu, gdy był czas jak nie miałam pracy też się do mnie parę osób odezwalo, ale akurat dostałam prace w żłobku miejskim i nie przyjęłam oferty z niani.pl
Ja bym poleciała na betę, ale ja mam już złe doświadczenia z testami domowego użytku. A co do kawy, mitem jest, że nie można kawy w ciąży - można pić spokojnie. Chyba, że jak napisałaś, że litrami to już niezbyt ale i tak kawa nie jest taka straszna jaką ją kiedyś malowali. ;p Tak samo, jak z dietą podczas karmienia piersią, kobiety cudują, odmawiają sobie ulubionych potraw a prawda jest taka, że możesz jest co chcesz bo pokarm nie wytwarza się z treści żołądkowej tylko z krwi.Cholerka ja dziś 40 dc :/
Na@ się nie zanosi - brzuch nie boli, cycki bez zmian, cera tez jakby nie gorsza...
Zastanawiam się co jest grane. Fakt cykle miewam nieregularne i normalnie by mnie to jakoś specjalnie nie ruszało, natomiast teraz jak się staramy to budzi się we mnie nadzieja, że to ciąża.
Testów zrobiłam już kilka - wszystkie negatywne także wczoraj wypiłam siebie winko, kawy tez spożywam na litry
Dziś rano mój kochany wynosząc śmieć dostrzegł pudełko po teście i woła mnie, żeby mi coś pokazać. Myśle sobie, ze może test się zalał i jakimś cudem zrobiły się dwie krechy, ale po takim czasie to tylko błąd testu wiec lecę mu tłumaczyć. Wpadam do kuchni i M pyta mnie skąd mam ten test. Wiec opowiadam mu że kupiłam przez neta zapas, żeby nie latać do apteki. Niestety okazało się, że te testy są już grubo po terminie ważności . Termin minął 20/06/2017
Co myślicie kochane o tym?
Już kazałam mu dziś kupić nowy test w aptece, bo ja nie mogę się wyrwać z biura.
Lecieć jutro na bete, czy zrobić test i poczekać na wizytę u gina 28/02 ?
Ojj... a co się u Was dzieje ze tak długo? Lekarz postawił jaką diagnozę? Ani razu Wam sie jeszcze nie udało zajsc?
Też czytasz "mamaginekolog" ?Ja bym poleciała na betę, ale ja mam już złe doświadczenia z testami domowego użytku. A co do kawy, mitem jest, że nie można kawy w ciąży - można pić spokojnie. Chyba, że jak napisałaś, że litrami to już niezbyt ale i tak kawa nie jest taka straszna jaką ją kiedyś malowali. ;p Tak samo, jak z dietą podczas karmienia piersią, kobiety cudują, odmawiają sobie ulubionych potraw a prawda jest taka, że możesz jest co chcesz bo pokarm nie wytwarza się z treści żołądkowej tylko z krwi.
Trzymam mocno kciuki, żeby tamten test jednak się potwierdził! [emoji813]
ja już po wizycie i UWAGA jeden z pecherzykow pelk a drugi ma 18mm i jest nadzieja ze tez peknie pięknie to wygląda zapowiada się podwojna owu mam nadzieje ze cos się wykluje z tego trzymajcie kciuki buziaczki