reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ostatnia edycja:
Ja to mam wrażenie, że im jestem starsza tym czas mi szybciej leci. Dopiero w listopadzie zastanawialiśmy się czy nie zacząć od lutego, a tu już luty ;)
Przychodzę o 7 do pracy, podnoszę głowę i przeważnie jest już 13 i zawsze zastanawiam się jak to możliwe, jak mam jeszcze tyle roboty, a o 15 kończę ;p
Mam tak samo jak ty :D

hej dziewczyny dziś u mnie 11 dc mam znowu wizyte u gina w poniedziałek były pecherzyki 16 i 13 na prawym jajniku dziś mne jajnik kuje bardzo az nie mogłam z lozka wstać ciekawe co lekarz powie jak tam moje pęcherzyki :) wczoraj podzialalismy z moim "M"

Zrobię test w sobotę i wtedy powtórzę 28 lutego jak nie dostane @ :)
Trzymam kciuki!

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Witam w 1dc
@Migdalove proszę o aktualizacje 6 cykl starań, następna @ 20.03, dzieci brak.
Ten cykl mierzę temp. i robię testy owulacji może monitoring

Witam się i na ww21 dc. Serdecznie gratuluje pięknych 2 kresek! :)
W tym cyklu regularne przytulania, nawet po kilka ba dzien bo czasu bylo więcej i ochota non stop :D
Jak mowilam w orgaznim się nie wsluchuje, co będzie to będzie. Następny okres 3 marca. Jak nie przyjdzie 10 robię test.
Ale czuję że to nie jest ten cykl. Chyba straciłam nadzieję ze to może się udać, a sama ciąża wydaje mi się odległa, nierealna i jakby nie dotyczyła mnie.

@ przyszła wczoraj późnym wieczorem męczył amssię pół nocy:( zaczynam 4 cykl starań ale bez większych nadziei że się uda. ... termin @ 20-22.03

reklama
@klaudka.22 , @Magda 2791 sio z tym czarnowidztwem! Jesteśmy tu aby się wspierać. Nie wolno się poddawać, im bardziej się chce tym bardziej nie wychodzi. Cieszcie się tym czasem i spróbujcie wyluzować. Ja po 5 latach starań i poronieniu dopiero odpuściłam, zrezygnowałam i się udało. Teraz wiem, ze główna przyczyna nie zachodzenia jest w głowie. Wam tez się uda!

Do góry