Trzy razy robiłam co dwa dni. I potem po jakis 5-6 dniachDziękuję ) A długo sprawdziałas bete? Czy tylko jednorazowy przyrost? Bo nie wiem czy teraz mam znowu isc za 2 dni albo 3 czy juz lepiej odpuścić i czekać na gina? Wizyte mam juz w te srode i nie wiem czy cokolwiek będzie widać. U Ciebie kiedy była pierwsza wizyta?
reklama
Nafoxed
Aktywna w BB
Ja nigdy nic nie brałam ale lepiej chyba sie wstrzymac z jakimikolwiek lekami jak podejrzewasz cos. U mnie tez bardzo pozno sie rozkrecilo bo na dwa dni przed @ to nawet cienia cienia nie było na teście a w dniu spodziewanej @ to ledwo ledwo cos było. Trzymam kciuki za dwie kreseczki!Dzis 37,3.wzielam ostatnia tabletke Dupka .jutro rano zrobie test ciazowy.jak wyjdzie pozytywny to bede brala dalej.choc czuje ze owulacja byla opozniona i tak temperatura wskazuje.czyli nie 13 dpo a dopiero dzis 9 dpo..juz wiem ze jutro moze test nie wyjsc i nie wiem co robic.przeciez jezeli owulacja byla opozniona i to jest 9 dpo to jutro ma prawo nie wyjsc.brac czy nie brac jeszcze duphaston? Nie wiem co robic.nie chce poronic jezeli jest tam dzidzius.prosze poradzcie cos.
Link do: Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend
Tylko tyle że mi test wyszedł pozytywny 6 dni do terminu@ więc robiłam żeby być pewna że to nie ciąża biochemicznaDziękuję ) A długo sprawdziałas bete? Czy tylko jednorazowy przyrost? Bo nie wiem czy teraz mam znowu isc za 2 dni albo 3 czy juz lepiej odpuścić i czekać na gina? Wizyte mam juz w te srode i nie wiem czy cokolwiek będzie widać. U Ciebie kiedy była pierwsza wizyta?
Nafoxed
Aktywna w BB
A pamiętasz moze jeszcze jaki mialas przyrost bety?Trzy razy robiłam co dwa dni. I potem po jakis 5-6 dniach
U mnie w pierwszej ciazy tez jakos tak sie pozno wszystko rozkrecilo. Juz dawno przekreslilam mysli o dziecku a po kilku dniach wychodzilo ze to jednak to
9.27A pamiętasz moze jeszcze jaki mialas przyrost bety?
U mnie w pierwszej ciazy tez jakos tak sie pozno wszystko rozkrecilo. Juz dawno przekreslilam mysli o dziecku a po kilku dniach wychodzilo ze to jednak to
Potem było coś koło 37.
Potem 92 z groszami.
A na samym końcu 8tys
1
174974
Gość
Właśnie jeśli podejrzewa, że jest ciąża to lepiej duphastonu nie odstawiać nagle. Bo to jest progesteron. Bierze się go nie tylko na wywołanie miesiączki ale też by utrzymać ciążę.Ja nigdy nic nie brałam ale lepiej chyba sie wstrzymac z jakimikolwiek lekami jak podejrzewasz cos. U mnie tez bardzo pozno sie rozkrecilo bo na dwa dni przed @ to nawet cienia cienia nie było na teście a w dniu spodziewanej @ to ledwo ledwo cos było. Trzymam kciuki za dwie kreseczki!
Mój tak po feriach dwa dni do przedszkola poszedł i znów w domu siedzi... A mnie głowa od trzech dni bolała, nie widziałam od czego, nawet jak się w nocy budziłam to bolało. A dziś zaczyna mi się puszczać z nosa, więc chyba zatoki [emoji24]Hej , u mnie jakoś nerwowy dzień. Starszy syn został w domu się rozchorował , i zaraz my wszyscy będziemy chorzy. [emoji32][emoji32]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Magda 2791
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny chciałabym dołączyć do waszej grupy
Staramy się od grudnia 2017 roku, teraz jest nasz trzeci cykl starań i okres powinnam dostać w środę lub czwartek.
cykle mam 28-30 dniowe.
Dwa tygodnie temu byłam u ginekologa i według badania jest wszystko w porządku.
Cały zeszły rok pracowałam bardzo ciężko i przez to strasznie rozregulowal mi się cykl nawet do 40 dni. Teraz jest w porządku.
Podczas owulacji bolą mnie piersi ok 3-4 dni potem przestają i za 1,5 tygodnia dostaję okresu. I w tym cyklu jest tak samo czuję że znowu się nie udało, mam wrażenie że za chwilę dostanę @
Dodam jeszcze że nie zauważam u siebie śluzu płodnego i od tego cyklu zaczęłam brać olej z wiesiołka oraz uczę się badania szyjki macicy
ale się rozpisałam ale chciałam przedstawić wam całą historię
Staramy się od grudnia 2017 roku, teraz jest nasz trzeci cykl starań i okres powinnam dostać w środę lub czwartek.
cykle mam 28-30 dniowe.
Dwa tygodnie temu byłam u ginekologa i według badania jest wszystko w porządku.
Cały zeszły rok pracowałam bardzo ciężko i przez to strasznie rozregulowal mi się cykl nawet do 40 dni. Teraz jest w porządku.
Podczas owulacji bolą mnie piersi ok 3-4 dni potem przestają i za 1,5 tygodnia dostaję okresu. I w tym cyklu jest tak samo czuję że znowu się nie udało, mam wrażenie że za chwilę dostanę @
Dodam jeszcze że nie zauważam u siebie śluzu płodnego i od tego cyklu zaczęłam brać olej z wiesiołka oraz uczę się badania szyjki macicy
ale się rozpisałam ale chciałam przedstawić wam całą historię
reklama
Emii06
Fanka BB :)
Mój tak po feriach dwa dni do przedszkola poszedł i znów w domu siedzi... A mnie głowa od trzech dni bolała, nie widziałam od czego, nawet jak się w nocy budziłam to bolało. A dziś zaczyna mi się puszczać z nosa, więc chyba zatoki [emoji24]
To zdrówka życzę
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom