I wzajemnego zdrowia dla syna i żeby reszty nie rozłożyło! :*To zdrówka życzę
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
![f2w39jcg9ne8irhy.png](https://www.suwaczki.com/tickers/f2w39jcg9ne8irhy.png)
![mhsv15nmhdmpbr2g.png](https://www.suwaczki.com/tickers/mhsv15nmhdmpbr2g.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I wzajemnego zdrowia dla syna i żeby reszty nie rozłożyło! :*To zdrówka życzę
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć dziewczyny chciałabym dołączyć do waszej grupy![]()
Staramy się od grudnia 2017 roku, teraz jest nasz trzeci cykl starań i okres powinnam dostać w środę lub czwartek.
cykle mam 28-30 dniowe.
Dwa tygodnie temu byłam u ginekologa i według badania jest wszystko w porządku.
Cały zeszły rok pracowałam bardzo ciężko i przez to strasznie rozregulowal mi się cykl nawet do 40 dni. Teraz jest w porządku.
Podczas owulacji bolą mnie piersi ok 3-4 dni potem przestają i za 1,5 tygodnia dostaję okresu. I w tym cyklu jest tak samo czuję że znowu się nie udało, mam wrażenie że za chwilę dostanę @![]()
Dodam jeszcze że nie zauważam u siebie śluzu płodnego i od tego cyklu zaczęłam brać olej z wiesiołka oraz uczę się badania szyjki macicy
ale się rozpisałam ale chciałam przedstawić wam całą historię![]()
O niee znowu chora. [emoji17] Zdrówka Ci życzę kochana! [emoji813] Zatoki to cholerstwo...Mój tak po feriach dwa dni do przedszkola poszedł i znów w domu siedzi... A mnie głowa od trzech dni bolała, nie widziałam od czego, nawet jak się w nocy budziłam to bolało. A dziś zaczyna mi się puszczać z nosa, więc chyba zatoki [emoji24]
![]()
![]()
No łapią mnie kilka razy do roku ;( ale jeszcze nigdy mnie przy zatokach głową nie bolała ;(O niee znowu chora. [emoji17] Zdrówka Ci życzę kochana! [emoji813] Zatoki to cholerstwo...
Witaj, trzymam kciuki za szybkie dwie kreski i wysyłam pozytywne ciążowe fluidyCześć dziewczyny chciałabym dołączyć do waszej grupy![]()
Staramy się od grudnia 2017 roku, teraz jest nasz trzeci cykl starań i okres powinnam dostać w środę lub czwartek.
cykle mam 28-30 dniowe.
Dwa tygodnie temu byłam u ginekologa i według badania jest wszystko w porządku.
Cały zeszły rok pracowałam bardzo ciężko i przez to strasznie rozregulowal mi się cykl nawet do 40 dni. Teraz jest w porządku.
Podczas owulacji bolą mnie piersi ok 3-4 dni potem przestają i za 1,5 tygodnia dostaję okresu. I w tym cyklu jest tak samo czuję że znowu się nie udało, mam wrażenie że za chwilę dostanę @![]()
Dodam jeszcze że nie zauważam u siebie śluzu płodnego i od tego cyklu zaczęłam brać olej z wiesiołka oraz uczę się badania szyjki macicy
ale się rozpisałam ale chciałam przedstawić wam całą historię![]()
Mnie chyba tez cos dopada.. gardlo zawalone i miesnie bola :-(I wzajemnego zdrowia dla syna i żeby reszty nie rozłożyło! :*
![]()
![]()
Jak zatoki raz dopadna to juz nie odpuszczą.. i łapie raz na jakis czas to cholerstwo :-(No łapią mnie kilka razy do roku ;( ale jeszcze nigdy mnie przy zatokach głową nie bolała ;(
Dziękuję ;*
![]()
![]()
Cześć dziewczyny! Nie wiem czy ktoś mnie tutaj jeszcze pamięta. Po pierwszym nieudanym cyklu stwierdziłam że odpuszczam. Ciagle przypominałam sobie posty @KatiNails jak pisała że udalo sie jak odpuściła. A w dodatku mialam tyle zamieszania, wakacje. Nawet nie miałam czasu na testy owu (i dobrze ;p). Bo ja to nie umiem racjonalnie do tego podejść. Jak sie wkręciłam to potem szukałam we wszystkim objawów ciąży i byłam bardzo zawiedziona że sie nie udało. A w obecnym cyklu wyluzowałam na 10000%. Zero objawów. Tylko bóle jak na @. Zrobiłam test w środę - 2 dni przed planowaną @ i wyszedł negatywny. W piątek rano nie dostałam @ to zrobiłam raz jeszcze ale bez większego entuzjazmu... I jakie było moje zdziwienie jak zobaczylam dwie kreski. Wprawdzie ta jedna tak slabo widoczna ale jednak. Polecialam na bete i 15,25. Wczoraj po 48h powtorzylam i bylo 37. Dalej chyba to do mnie nie dociera. Za Wszystkie Was trzymam mocno kciuki! I jednak jak sie odpuści to jakoś łatwiej to przychodzi ;p
@Migdalove Prośba o wpisanie mnie do tabelki udało się
Natalia, 25, Wrocław
Udało się za 2 cyklem.
Dzieci- 1 synek 3l
Termin porodu- 26.10
Gratulacje [emoji5]. Super wiadomość [emoji5].Cześć dziewczyny! Nie wiem czy ktoś mnie tutaj jeszcze pamięta. Po pierwszym nieudanym cyklu stwierdziłam że odpuszczam. Ciagle przypominałam sobie posty @KatiNails jak pisała że udalo sie jak odpuściła. A w dodatku mialam tyle zamieszania, wakacje. Nawet nie miałam czasu na testy owu (i dobrze ;p). Bo ja to nie umiem racjonalnie do tego podejść. Jak sie wkręciłam to potem szukałam we wszystkim objawów ciąży i byłam bardzo zawiedziona że sie nie udało. A w obecnym cyklu wyluzowałam na 10000%. Zero objawów. Tylko bóle jak na @. Zrobiłam test w środę - 2 dni przed planowaną @ i wyszedł negatywny. W piątek rano nie dostałam @ to zrobiłam raz jeszcze ale bez większego entuzjazmu... I jakie było moje zdziwienie jak zobaczylam dwie kreski. Wprawdzie ta jedna tak slabo widoczna ale jednak. Polecialam na bete i 15,25. Wczoraj po 48h powtorzylam i bylo 37. Dalej chyba to do mnie nie dociera. Za Wszystkie Was trzymam mocno kciuki! I jednak jak sie odpuści to jakoś łatwiej to przychodzi ;p
@Migdalove Prośba o wpisanie mnie do tabelki udało się![]()
Natalia, 25, Wrocław
Udało się za 2 cyklem.
Dzieci- 1 synek 3l
Termin porodu- 26.10
Gratulacje❤❤❤Cześć dziewczyny! Nie wiem czy ktoś mnie tutaj jeszcze pamięta. Po pierwszym nieudanym cyklu stwierdziłam że odpuszczam. Ciagle przypominałam sobie posty @KatiNails jak pisała że udalo sie jak odpuściła. A w dodatku mialam tyle zamieszania, wakacje. Nawet nie miałam czasu na testy owu (i dobrze ;p). Bo ja to nie umiem racjonalnie do tego podejść. Jak sie wkręciłam to potem szukałam we wszystkim objawów ciąży i byłam bardzo zawiedziona że sie nie udało. A w obecnym cyklu wyluzowałam na 10000%. Zero objawów. Tylko bóle jak na @. Zrobiłam test w środę - 2 dni przed planowaną @ i wyszedł negatywny. W piątek rano nie dostałam @ to zrobiłam raz jeszcze ale bez większego entuzjazmu... I jakie było moje zdziwienie jak zobaczylam dwie kreski. Wprawdzie ta jedna tak slabo widoczna ale jednak. Polecialam na bete i 15,25. Wczoraj po 48h powtorzylam i bylo 37. Dalej chyba to do mnie nie dociera. Za Wszystkie Was trzymam mocno kciuki! I jednak jak sie odpuści to jakoś łatwiej to przychodzi ;p
@Migdalove Prośba o wpisanie mnie do tabelki udało się
Natalia, 25, Wrocław
Udało się za 2 cyklem.
Dzieci- 1 synek 3l
Termin porodu- 26.10