reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
To zdrówka życzę

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
I wzajemnego zdrowia dla syna i żeby reszty nie rozłożyło! :*

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Cześć dziewczyny chciałabym dołączyć do waszej grupy :)
Staramy się od grudnia 2017 roku, teraz jest nasz trzeci cykl starań i okres powinnam dostać w środę lub czwartek.
cykle mam 28-30 dniowe.
Dwa tygodnie temu byłam u ginekologa i według badania jest wszystko w porządku.
Cały zeszły rok pracowałam bardzo ciężko i przez to strasznie rozregulowal mi się cykl nawet do 40 dni. Teraz jest w porządku.
Podczas owulacji bolą mnie piersi ok 3-4 dni potem przestają i za 1,5 tygodnia dostaję okresu. I w tym cyklu jest tak samo czuję że znowu się nie udało, mam wrażenie że za chwilę dostanę @ :(
Dodam jeszcze że nie zauważam u siebie śluzu płodnego i od tego cyklu zaczęłam brać olej z wiesiołka oraz uczę się badania szyjki macicy
ale się rozpisałam ale chciałam przedstawić wam całą historię :)

Witaj! Współczuję bólu piersi, męczyłam się też z tym okrutnie, tyle, że jak u mnie pojawiał się ból piersi około 14dc tak zostawał ze mną do końca cyklu który trwał nawet 60-80 dni. Ale lekarz już z tego mnie wyciągnął, na początku było podejrzenie hiperprolaktynemii ale jednak to było związane ze słabą tarczycą.
Na pierwszej stronie prowadzimy tabelkę, rozumiem, że dopisać Cię do niej. Niektóre informacje już są zawarte w twoim poście ale zerknij na 1 stronę, zapoznaj się z danymi i napisz mi je. :)

Mój tak po feriach dwa dni do przedszkola poszedł i znów w domu siedzi... A mnie głowa od trzech dni bolała, nie widziałam od czego, nawet jak się w nocy budziłam to bolało. A dziś zaczyna mi się puszczać z nosa, więc chyba zatoki [emoji24]

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
O niee znowu chora. [emoji17] Zdrówka Ci życzę kochana! [emoji813] Zatoki to cholerstwo...

Cześć dziewczyny chciałabym dołączyć do waszej grupy :)
Staramy się od grudnia 2017 roku, teraz jest nasz trzeci cykl starań i okres powinnam dostać w środę lub czwartek.
cykle mam 28-30 dniowe.
Dwa tygodnie temu byłam u ginekologa i według badania jest wszystko w porządku.
Cały zeszły rok pracowałam bardzo ciężko i przez to strasznie rozregulowal mi się cykl nawet do 40 dni. Teraz jest w porządku.
Podczas owulacji bolą mnie piersi ok 3-4 dni potem przestają i za 1,5 tygodnia dostaję okresu. I w tym cyklu jest tak samo czuję że znowu się nie udało, mam wrażenie że za chwilę dostanę @ :(
Dodam jeszcze że nie zauważam u siebie śluzu płodnego i od tego cyklu zaczęłam brać olej z wiesiołka oraz uczę się badania szyjki macicy
ale się rozpisałam ale chciałam przedstawić wam całą historię :)
Witaj, trzymam kciuki za szybkie dwie kreski i wysyłam pozytywne ciążowe fluidy ;)
Mnie piersi zawsze bolały od owulacji do terminu @. W udanym cyklu też ;)

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

I wzajemnego zdrowia dla syna i żeby reszty nie rozłożyło! :*

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Mnie chyba tez cos dopada.. gardlo zawalone i miesnie bola :-(

Oby corka nie podłapała..

No łapią mnie kilka razy do roku ;( ale jeszcze nigdy mnie przy zatokach głową nie bolała ;(
Dziękuję ;*

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Jak zatoki raz dopadna to juz nie odpuszczą.. i łapie raz na jakis czas to cholerstwo :-(
Zdrowka!
Cześć dziewczyny! Nie wiem czy ktoś mnie tutaj jeszcze pamięta. Po pierwszym nieudanym cyklu stwierdziłam że odpuszczam. Ciagle przypominałam sobie posty @KatiNails jak pisała że udalo sie jak odpuściła. A w dodatku mialam tyle zamieszania, wakacje. Nawet nie miałam czasu na testy owu (i dobrze ;p). Bo ja to nie umiem racjonalnie do tego podejść. Jak sie wkręciłam to potem szukałam we wszystkim objawów ciąży i byłam bardzo zawiedziona że sie nie udało. A w obecnym cyklu wyluzowałam na 10000%. Zero objawów. Tylko bóle jak na @. Zrobiłam test w środę - 2 dni przed planowaną @ i wyszedł negatywny. W piątek rano nie dostałam @ to zrobiłam raz jeszcze ale bez większego entuzjazmu... I jakie było moje zdziwienie jak zobaczylam dwie kreski. Wprawdzie ta jedna tak slabo widoczna ale jednak. Polecialam na bete i 15,25. Wczoraj po 48h powtorzylam i bylo 37. Dalej chyba to do mnie nie dociera. Za Wszystkie Was trzymam mocno kciuki! I jednak jak sie odpuści to jakoś łatwiej to przychodzi ;p

@Migdalove Prośba o wpisanie mnie do tabelki udało się :)

Natalia, 25, Wrocław
Udało się za 2 cyklem.
Dzieci- 1 synek 3l
Termin porodu- 26.10

Super! Gratuluję i życzę spokojnej ciąży :-)

Cześć dziewczyny! Nie wiem czy ktoś mnie tutaj jeszcze pamięta. Po pierwszym nieudanym cyklu stwierdziłam że odpuszczam. Ciagle przypominałam sobie posty @KatiNails jak pisała że udalo sie jak odpuściła. A w dodatku mialam tyle zamieszania, wakacje. Nawet nie miałam czasu na testy owu (i dobrze ;p). Bo ja to nie umiem racjonalnie do tego podejść. Jak sie wkręciłam to potem szukałam we wszystkim objawów ciąży i byłam bardzo zawiedziona że sie nie udało. A w obecnym cyklu wyluzowałam na 10000%. Zero objawów. Tylko bóle jak na @. Zrobiłam test w środę - 2 dni przed planowaną @ i wyszedł negatywny. W piątek rano nie dostałam @ to zrobiłam raz jeszcze ale bez większego entuzjazmu... I jakie było moje zdziwienie jak zobaczylam dwie kreski. Wprawdzie ta jedna tak slabo widoczna ale jednak. Polecialam na bete i 15,25. Wczoraj po 48h powtorzylam i bylo 37. Dalej chyba to do mnie nie dociera. Za Wszystkie Was trzymam mocno kciuki! I jednak jak sie odpuści to jakoś łatwiej to przychodzi ;p

Natalia, 25, Wrocław
Udało się za 2 cyklem.
Dzieci- 1 synek 3l
Termin porodu- 26.10
Gratulacje [emoji5]. Super wiadomość [emoji5].

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Natalia, 25, Wrocław
Udało się za 2 cyklem.
Dzieci- 1 synek 3l
Termin porodu- 26.10
Gratulacje❤❤❤

Do góry