reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Na Byłych Więźniów. Przyjeli mnie, w ciągu 5 dni miałam wizyte i nawet wchodziłam do gabinetu bez kolejki :D Mi ovarin bardzo poprawił jakość śluzu płdnego, ale jak już kiedyś pisałam miałam go tylko głęboko, wokół szyjki. Nie wydostawał się na zewnątrz, wiec gdyby nie to, ze badalam szyjke, to nawet nie wiedzialabym ze mam sluz plodny [emoji14]
Hmm... bo ja nie widze u siebie w ogóle, może tez powinnam zrobic takie badanie bo nawet nie wiem czy ten śluz jest w środku czy nie ma go w ogóle

reklama
To zależy jakiej firmy masz tego wiesiołka i ile go jest a jednek kapsułce. Powinno się brać zgodnie z zaleceniem producenta. Ja np stosowałam wiesiołek z Oleofarmu i tam, o ile.dobrze pamiętam brało się 2x1. Z kolei Oeparolu bierze się 3 razy po 2 kapsułki :)

Hehe, masz rację :) o tym jakoś nie pomyślałam ;)

Właśnie wróciłam do domu, idę od toalety, patrzę a tu @! Nawet nie poczułam kiedy przyszła. [emoji23] Zaczynamy 22cs! [emoji23]
No buuuuu.... Ale do ślubu dzialacie chyba na luzie;) może będzie akurat prezencik ślubny i dzidzia czeka:)

@ForgetMeeNot piękny przyrost:) ❤️
tsh nie jest źle raczej, ale dawkę pewnie zwiększy. W ciąży raczej zawsze się zwiększa, bynajmniej tak mi on kiedyś mówił.
@migotka1 super beta! GRATULACJE!! :)

A ja dziewczyny mam dzisiaj tak dziwny objaw owulacji, tzn dziwny dla mnie, bo nigdy mnie piersi nie bolały w żadnym dniu cyklu. Pewnie dlatego, że niewiele ich mam;):p A dzisiaj mam wrażenie, że oszaleję... Mam tak wrażliwe sutki, że nawet bluzka mi przeszkadza. Śmieszne to:D i coś czuję że to zasługa wiesiołka, no bo nie chce mi się wierzyć, że dwa poprzednie cykle na letrozolu tak rozkrecily mi owulacje... A i kiedyś pisałyśmy o jego dawkowaniu i dwie z was odpisały, że biorą po 1 i po 2 tabletki. Ja biorę 6-8 tabletek, w 3-4 dawkach. Od 1dc do owu.
Ja tez od 1dn do owu 2 dziennie, rano i wieczorem, ale mi narazie nie pomógł. Muszę kupic nowa paczkę, bo się skończył

A to tylko to stosujesz ?
Jeszcze metformine, pierwszy cykl, owu była ale bez ciąży. Dodatkowo biorę euthyrox bo mam problemy z tarczycą [emoji8]
Femibion biorę żeby dostarczyć witamin i poczuć się lepiej bo mam niedobory. Biorę też magnez, bo mam kołatania serca plus ze względu na stres, bo jestem taką osobą co dużo się stresuje, denerwuje, może też dlatego, że choruje na depresję od 3 lat. I stres jest dla mnie już codziennością. Bo przeżywałam go dzień w dzień.

reklama
Do góry