1
174974
Gość
Wiecie co, dzisiaj powinna być @ i nadal nie ma... Nie czuję zbyt mocno by miała franca przyjść. Jutro zamierzam iść na badania pod kątem tarczycy, wiadomo tsh, ft3, ft4, fsh. Robić je wszystkie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to daj znac po owulacji czu sluz sie poprawil. Ja juz przestaje go lykac bo kasa idzie w bloto.Ja biorę Ovarin i też mam wrażenie, że śluzu jakby mniej... Za chwilę powinnam mieć owulację, więc się przyjrzę dokładnie [emoji12]
Ja bym robila ino 3 tarczycowa. A co do @ to moze wcale nie przyjdzieWiecie co, dzisiaj powinna być @ i nadal nie ma... Nie czuję zbyt mocno by miała franca przyjść. Jutro zamierzam iść na badania pod kątem tarczycy, wiadomo tsh, ft3, ft4, fsh. Robić je wszystkie?
Czyli co dokładnie masz na myśli?Ja bym robila ino 3 tarczycowa. A co do @ to moze wcale nie przyjdzie
No czyli tsh,ft3 i ft4. A co do @ to jak go nie ma to jest nadzieja i 3 mam by nie przyszedlCzyli co dokładnie masz na myśli?
No ciekawe czy będzie tak jak piszesz z tym okresem. [emoji23]
A to predko mialas owu Ja bym siknela a gdy nie wyjdzie to znaczy ze bedzie za wczesnie.Ja mam jutro 9dpo i mam ochotę siknąć bo kilka dziewczyn zachęciło cieniami w tym czasie. Jednak jednocześnie będzie to 19dc a to wydaje się być mocno wcześnie...
Ja mam jutro 9dpo i mam ochotę siknąć bo kilka dziewczyn zachęciło cieniami w tym czasie. Jednak jednocześnie będzie to 19dc a to wydaje się być mocno wcześnie...
Na Byłych Więźniów. Przyjeli mnie, w ciągu 5 dni miałam wizyte i nawet wchodziłam do gabinetu bez kolejkiA gdzie w koncu poszlas do endokrynologa?
Mi ovarin bardzo poprawił jakość śluzu płdnego, ale jak już kiedyś pisałam miałam go tylko głęboko, wokół szyjki. Nie wydostawał się na zewnątrz, wiec gdyby nie to, ze badalam szyjke, to nawet nie wiedzialabym ze mam sluz plodny [emoji14]Dziewczyny ktore stosuja ovarin? Czy u Was widac jakas roznice w poprawie sluzu? Na mnie ovarin chyba nie dziala korzystnie bo sluz mi znikl plodny a jak przestalam go brac to sluz wrocil wiec jestem ciekawa czy tylko ja tak mam.