reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@Baffi26 ja 14 sierpnia mam wizytę u endokrynologa a męża na badania wyślę we wrześniu jeśli do tego czasu się nie uda. Teraz te dwa miesiące staram się podejść na luzie choć nie wiem czy mi się to uda.... Coś czuję że nie dane nam jest mieć dziecko....
@Magda 2791 ja tez mam takie myśli :no: nie chciałabym by tak było, ale już 1,5 roku starań dla mnie to bardzo dużo, wiem ze inne kobiety starają się, np. Po 5-10 lat, ale te 1,5 roku to dla mnie wieczność:( i jeszcze nie wiadomo ile kolejnych mcy czy lat przede mna...

reklama
U mnie właśnie zaczął się 7 cs aktualnie 3 dc i jak pomyślę że być może w przyszłym roku dalej będę w tej sytuacji to nie wiem co zrobić.....

@IrenaX też nie przypuszczałam że będzie tak ciężko, a jeszcze ja nie potrafię nie myśleć o dziecku w każdej wolnej chwili pojawia się w myśli i to wyobrażenie jak fajnie byłoby pójść na spacer z małżeństwem albo jak będzie wyglądał jego pokoik..... Nie potrafię wymazać tego z myśli za bardzo go pragnę i za długo już czekam....
To tak jak ja... czy będzie chłopiec czy dziewczynka, czy podobne będzie do mnie czy do taty, jakie imię itd. Zbytnio się nakręcam:hmm:

Ja wam powiem ze sama tak bardzo sie nakrecalam jeszcze w zeszlym cyklu. Teraz totalny luz bo juz mi siadalo to wszystko na glowe. Ja mam juz wybrane imie, przegladalam z milion razy ubranka ktore mi zostały po synku, mam nawet wybrany wozek jaki bym chciała dla malenstwa...

I cos w tym jest, jak sie nie mysli to bach i jest (wiem co mowie bo przy synku nawet nie myślałam ze kiedykolwiek chce miec dzieci[emoji57]) a jak sie czlowiek tylko na tym skupia to nie wychodzi. Ojjj jaka bylam naiwna jak myslalam w zeszłym roku 1cykl i bedzie... ahaaa..

reklama
Ja nie wiem czy u mnie jest sens by testować :sad: jak nie bede czuć jakiś dziwnych objawów to chyba poczekam do @

Kochana może się uda [emoji9] trzymam mocno kciuki.
Ja szczerze trochę liczę na te dwie kreski bo miałam być lutową mamą w tym roku ale niestety się nie udało[emoji17]

Do góry