Dziękuje Kochana za pamięć [emoji846][emoji846][emoji7][emoji7]
A u mnie dzisiaj tak, w 9dpo
Zobacz załącznik 862333
Gratuluję !! Jesli ja widzę te cienie to one tam są! Super
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuje Kochana za pamięć [emoji846][emoji846][emoji7][emoji7]
Zobacz załącznik 862333
Mi właśnie tak szybko ten biało różowy strumieniowy wychodził cień cienia przy becie tego samego dnia 9.27 mlUDziękuje Kochana za pamięć [emoji846][emoji846][emoji7][emoji7]
Zobacz załącznik 862333
Idę jutro na betę bo na 3 różnych testach to ja nigdy tak wyraźnego cienia od razu praktycznie nie widziałam. Wczoraj chyba tylko ja go widziałam
Ten biało różowy nie mógł się mylic [emoji14] robiłam chyba 3-4 dzień w dzień [emoji14]bo to był naprawdę cień cienia i aparat tego nie był w stanie wychwycić....
Dziękuję ale uwierzę dopiero jak jutro odbiorę wynik bety boję się, że to pomyłka
Gratulacje [emoji4]. Będziesz lutowa mamusia [emoji16]Dziękuje Kochana za pamięć [emoji846][emoji846][emoji7][emoji7]
Zobacz załącznik 862333
Idę jutro na betę bo na 3 różnych testach to ja nigdy tak wyraźnego cienia od razu praktycznie nie widziałam. Wczoraj chyba tylko ja go widziałam
Gratulacje!!!!! Cudowne wieści!!!!! :*Dziękuje Kochana za pamięć [emoji846][emoji846][emoji7][emoji7]
Zobacz załącznik 862333
Po cichu gratuluję! Piękne kreseczki!! [emoji7][emoji7] Ciąża młodziutka więc kreseczki takie [emoji813] Ale się cieszę! Super wiadomość z rana! Leć na bete i daj znać jak tam [emoji8] A czujesz się jakoś inaczej już? Bo ja dziś 9dpo i coś się chyba kroi [emoji134]Dziękuje Kochana za pamięć [emoji846][emoji846][emoji7][emoji7]
Zobacz załącznik 862333
Ja też dzisiaj 9dpo i też mam wrażenie jakby coś się kroiło. Nawet ząb mnie boli od wczoraj tak jak przy pierwszej ciąży (to jest dopiero dziwny objaw). [emoji23] No i na tym pierwszym teście dla mnie był widoczny cień cienia, ale tylko dla mnie, nikt w domu go nie widział. [emoji23]Po cichu gratuluję! Piękne kreseczki!! [emoji7][emoji7] Ciąża młodziutka więc kreseczki takie [emoji813] Ale się cieszę! Super wiadomość z rana! Leć na bete i daj znać jak tam [emoji8] A czujesz się jakoś inaczej już? Bo ja dziś 9dpo i coś się chyba kroi [emoji134]
Oooo no widzisz! Ja tak samo coś czuje, szczególnie, że mam takie mylne objawy co wam pisałam. Ja mam od wczoraj jakiś slinotok, próbowałam go zapić wodą ale nic nie idzie i przez to trochę mi się cofać zaczyna.Ja też dzisiaj 9dpo i też mam wrażenie jakby coś się kroiło. Nawet ząb mnie boli od wczoraj tak jak przy pierwszej ciąży (to jest dopiero dziwny objaw). [emoji23] No i na tym pierwszym teście dla mnie był widoczny cień cienia, ale tylko dla mnie, nikt w domu go nie widział. [emoji23]
Dziękuję Wam dziewczyny ale naprawdę boję się jeszcze cieszyć. A z objawów to baaardzo bolą mnie piersi i odczuwam takie ciągnięcie i czasami mam wrażenie drętwienie tam na dole, plus ból jak na @, ból krzyża. Takie objawy jak na @ tyle, że o tydzień wcześniej. Generalnie to czuję, że coś tam się dzieje...Ja też dzisiaj 9dpo i też mam wrażenie jakby coś się kroiło. Nawet ząb mnie boli od wczoraj tak jak przy pierwszej ciąży (to jest dopiero dziwny objaw). [emoji23] No i na tym pierwszym teście dla mnie był widoczny cień cienia, ale tylko dla mnie, nikt w domu go nie widział. [emoji23]
Nie dziękuj cieszymy się strasznie [emoji8] To normalne, że się boisz, ale trzymam kciuki za Ciebie i fasolcie jest silna napewno! [emoji8] To ja powiem, że w 6-7dpo miałam bóle typowo okresowe. A do okresu 2 tyg [emoji17] Też mnie bolą piersi i też bardziej od 6-7dpo [emoji17] Też niby coś czuje, że coś nie tak ale boję się tak myśleć jeszczeDziękuję Wam dziewczyny ale naprawdę boję się jeszcze cieszyć. A z objawów to baaardzo bolą mnie piersi i odczuwam takie ciągnięcie i czasami mam wrażenie drętwienie tam na dole, plus ból jak na @, ból krzyża. Takie objawy jak na @ tyle, że o tydzień wcześniej. Generalnie to czuję, że coś tam się dzieje...