reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Nie dziękuj cieszymy się strasznie [emoji8] To normalne, że się boisz, ale trzymam kciuki za Ciebie i fasolcie jest silna napewno! [emoji8] To ja powiem, że w 6-7dpo miałam bóle typowo okresowe. A do okresu 2 tyg [emoji17] Też mnie bolą piersi i też bardziej od 6-7dpo [emoji17] Też niby coś czuje, że coś nie tak ale boję się tak myśleć jeszcze
o widzisz :) to ja mam identycznie i też wcześniej to czułam

reklama
Dziękuje Kochana za pamięć [emoji846][emoji846][emoji7][emoji7]
A u mnie dzisiaj tak, w 9dpo
Zobacz załącznik 862333
Gratuluje rewelacyjna wiadomosc.trzy testy sie nie myla
Idę jutro na betę bo na 3 różnych testach to ja nigdy tak wyraźnego cienia od razu praktycznie nie widziałam. Wczoraj chyba tylko ja go widziałam

Gratuluje reelacyjna wiadomosc 3 testy sie nie mylą

@ForgetMeeNot po ilu dniach od owulacji robiłaś testy?

Ja to w sumie jestem cała głupia.. testy narazie mi nie wychodza ale jest naprawdę bardzo wcześnie. Wysypało mi twarz miewam tak przed miesiączką choć poprzednio nie miałam ani jednego wysypu... i boli mnie ciągle podbrzusze.. 2 dni boli dzien spokoju i tak w kratkę.. wczoraj czułam się super a dziś od rana ciężko mi się zebrać cokolwiek zrobić tak mnie ciągnie.

Ile u was kosztuje beta? Nigdy nie miałam okazji robić.

Ostatnia edycja:
@ForgetMeeNot po ilu dniach od owulacji robiłaś testy?

Ja to w sumie jestem cała głupia.. testy narazie mi nie wychodza ale jest naprawdę bardzo wcześnie. Wysypało mi twarz miewam tak przed miesiączką choć poprzednio nie miałam ani jednego wysypu... i boli mnie ciągle podbrzusze.. 2 dni boli dzien spokoju i tak w kratkę.. wczoraj czułam się super a dziś od rana ciężko mi się zebrać cokolwiek zrobić tak mnie ciągnie.

Ile u was kosztuje beta? Nigdy nie miałam okazji robić.

Wczoraj 8dpo i cień cienia dosłownie. Dzisiejsze testy to 9dpo. Mnie tez brzuch boli jak na @ a dzisiaj to szczególnie. U mnie beta kosztuje 25 zł minus zniżka która mam w diagnostyce to wychodzi jakies 23 zł

reklama
Do góry