reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Macie dziewczyny jakieś godne polecenia toniki albo kremy na problemy z cerą? Coś mnie wysypało na czole i nie mogę się pozbyć tego. Nie wiem czy to nie od czekolady bo ostatnio jem więcej słodyczy, zagryzam smutki. Trochę mam problemy w związku i tak jakoś no

reklama
Ja bardziej się boję biochemicznej chyba, bo już przez to przeszłam

Też przez to przeszłam, tzn. poronienie samoistne 5-6 tydzień, ale tego się tak nie bałam... mam dwie koleżanki po pozamacicznej, jedną ledwo odratowali, dlatego trochę mnie to niepokoiło.

Macie dziewczyny jakieś godne polecenia toniki albo kremy na problemy z cerą? Coś mnie wysypało na czole i nie mogę się pozbyć tego. Nie wiem czy to nie od czekolady bo ostatnio jem więcej słodyczy, zagryzam smutki. Trochę mam problemy w związku i tak jakoś no

Ja mam najlepszą cerę po myciu płynem do higieny intymnej ;p

Też przez to przeszłam, tzn. poronienie samoistne 5-6 tydzień, ale tego się tak nie bałam... mam dwie koleżanki po pozamacicznej, jedną ledwo odratowali, dlatego trochę mnie to niepokoiło.
Współczuję bardzo [emoji17] Ja nie wiem czemu tak się dzieje. Masakra po prostu. [emoji17]

No niby tak, ale jednak coś się dzieje, że nie rozwija się to dalej [emoji17] I boje się powtórki. Jak teraz mam jakieś tam objawy i za chwilę ustąpi wszystko. [emoji17] Jakiś strach jest. A ile się starasz już kochana?
Rozumiem, strach chyba zawsze jest:/ u mnie trwa już to 1,5 roku, hormony w normie, nie biore żadnych leków tylko kwas i wiesiołka. A i ten cykl wspomogłam większa dawka żelu conceive plus :p

No niby tak, ale jednak coś się dzieje, że nie rozwija się to dalej [emoji17] I boje się powtórki. Jak teraz mam jakieś tam objawy i za chwilę ustąpi wszystko. [emoji17] Jakiś strach jest. A ile się starasz już kochana?
A może przez prace ? Pracujesz fizycznie ? Stres, nerwy tez robią swoje, ja akurat tsk mam

reklama
Do góry