MatiMar
Fanka BB :)
@paulenka91 W piątek bylam u gina I wyliczył mi na podstawie usg był to 6tydz 4dzien A na dzień dzisiejszy 7tydzien 2 dzień więc zaczęłam 8 tydzień ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja dziś tak według owulacji 6t3d[emoji3]czyli jak pójdę do ginekologa będzie około 8tyg w sumie 9 się zacznie@paulenka91 W piątek bylam u gina I wyliczył mi na podstawie usg był to 6tydz 4dzien A na dzień dzisiejszy 7tydzien 2 dzień więc zaczęłam 8 tydzień ciąży
Gratulacje !!!!!@Stonkabiedronka rób dziś, ja też miałam czekać ale już nie czekam.
Ręce mi się trzęsły i wcale nie chciało się zakropić to okienko... Myślałam że wszystkie tu zobaczcie dwie kreski zanim mi się uda, bo karmię, nie mogę przytyć i myślałam że w tym jest problem... Nie wierzę kompletnie, chociaż czułam że to to... Ale chyba ją widać...?
Zobacz załącznik 857486
Gratuluje! Widać wyraźnie ale super;*[/
Kobietki jak Wam się to udało? dajcie jakieś rady ile razy w ciągu dni płodnych wspolzylyscie?@MatiMar dziękuję wiem że można ale jakoś w moim przypadku nie wierzyłam że to się uda. I nadal nie wierzę Teraz tylko analizuję jak sobie poradzę z 2,5 latkiem przy noworodku, jeśli tylko wszystko pójdzie dobrze Ale pamiętam że Ty masz chyba nawet jeszcze młodsze dziecko?
Kobietki jak Wam się to udało? dajcie jakieś rady ile razy w ciągu dni płodnych wspolzylyscie?
Dokładnie ja to się starałam i starałam akurat w święta wielkanocne tak mniej więcej wyliczyłam i nic a potem raz było 2 tyg później i ciąża nie mogłam w to uwierzyć[emoji3]Hehe u mnie był tylko raz Tak naprawdę to w tym cyklu nie mieliśmy zamiaru się bardzo starać, chciałam poczekać na następny, bo styczeń nie bardzo nam pasował. Czyli kolejny raz sprawdza się metoda - nie starać się wcale[emoji23]