reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Hej, też mnie trochę nie było. U mnie 20dc, wyluzowałam zero obserwacji. Głowa trochę odpoczęła i starania takie w kratkę Dużo lepiej czuję się psychicznie.

@wisienka94 gratuluję!!! :-)

reklama
Hej hej! [emoji813] Witam się w tą piękną majóweczkę. :) Wiecie co, zbliża się termin @ i tak zaczynam się martwić. [emoji23] Mieliśmy uważać, przestać się starać chociaż do lipca / sierpnia ale na postanowieniach się skończyło. [emoji23] Dodam, że teraz nie używam duphastonu bo po prostu o nim zapominam przez nawał pracy. Po za tym zostało u nas 120 dni do ślubu. :)
A co u was dziewczyny? :)

Cześć dziewczyny.
Nie wiem czy któraś z was mnie pamięta. Nam się udało w 9cs. Teraz 5 tydzień. W następnym tygodniu wizyta. I wcale nie odpuściłam. Wszystko liczyłam jak zawsze i tak samo mi zależalo. Jedyne co zmieniłam to nastawienie. Ciągle powtarzałam sobie, że się uda i że jestem zdrowa i płodna :) i w tym właśnie cyklu się udało. Dziewczyny trzymam za was kciuki i przepraszam, że się tak długo nie odzywałam. Buziaki
Ogromnie Ci gratuluje!!!!!rosnijcie zdrowo!wszystkiego dobrego[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]

Hej hej! [emoji813] Witam się w tą piękną majóweczkę. :) Wiecie co, zbliża się termin @ i tak zaczynam się martwić. [emoji23] Mieliśmy uważać, przestać się starać chociaż do lipca / sierpnia ale na postanowieniach się skończyło. [emoji23] Dodam, że teraz nie używam duphastonu bo po prostu o nim zapominam przez nawał pracy. Po za tym zostało u nas 120 dni do ślubu. :)
Oj tam, oj tam.... Najwyżej popuści się trochę sukienkę na szwach ;) My właśnie relaksujemy się z mężem na ogródku, słodkie lenistwo ;)

Spokojnie, przez 4 miesiące to może nawet za bardzo widać by nie było ;) U mnie na razie kompletnie nic nie widać - chodzę w tych samych spodniach i sukienkach ;p wszystko pozapinane tak jak zawsze ;p
Moja mama zaszła w ciążę w lutym, a 30.06 mieli ślub i kompletnie nic nie widać - idealnie płaski brzuch na zdjęciach... a urodziła mnie w listopadzie, czyli idealnie tak jak u nas będzie ;p

I akurat 30.06 mamy wesele kuzyna ;p i liczę, że pójdę w jakiejś sukience, która wisi w szafie - przynajmniej na jeden dzień ;p na jeden mogę kupić ;p ale nie potrzebuję już miliona sukienek, których więcej nie założę, zresztą już mam nadmiar :p

reklama
Spokojnie, przez 4 miesiące to może nawet za bardzo widać by nie było ;) U mnie na razie kompletnie nic nie widać - chodzę w tych samych spodniach i sukienkach ;p wszystko pozapinane tak jak zawsze ;p
Moja mama zaszła w ciążę w lutym, a 30.06 mieli ślub i kompletnie nic nie widać - idealnie płaski brzuch na zdjęciach... a urodziła mnie w listopadzie, czyli idealnie tak jak u nas będzie ;p
Tylko ja mam tendencje do szybkiego tycia w ciąży. [emoji23] Cóż, dramatu raczej nie będzie. [emoji23]

Do góry